“LLATA” de VEDELLA AMB BOLETS
Recepta per SIS PERSONES
Un quilo de “llata”, a talls no massa prims i fregir-la -passada prèviament amb farina de blat- “al dente” i reservar-la apart
Fer un bon sofregit a base de força ceba, fins que quedi ben rosa i com una melmelada o melassa (sobretot que no quedi “crua”) i afegir-hi tot un pot de tomàquet “Tomator” i després una picada d’all i julivert amb deu ametlles torrades, deu avellanes 10 pinyons i un got de vi negre. .
Aleshores posar-hi dos pots de bolets de llauna, junt amb el suc que porten els mateixos i la “llata” reservada i fer-li fer el xup, xup a foc lent fins que tot quedi ven cuit.
Compte amb la sal doncs al afegir-hi el suc dels bolets ja en porta i normalment ja no en necessita més.
Si queda una mica “sec” afegir-hi “Caldo de Carn” Gallina Blanca
I bon profit !
Un quilo de “llata”, a talls no massa prims i fregir-la -passada prèviament amb farina de blat- “al dente” i reservar-la apart
Fer un bon sofregit a base de força ceba, fins que quedi ben rosa i com una melmelada o melassa (sobretot que no quedi “crua”) i afegir-hi tot un pot de tomàquet “Tomator” i després una picada d’all i julivert amb deu ametlles torrades, deu avellanes 10 pinyons i un got de vi negre. .
Aleshores posar-hi dos pots de bolets de llauna, junt amb el suc que porten els mateixos i la “llata” reservada i fer-li fer el xup, xup a foc lent fins que tot quedi ven cuit.
Compte amb la sal doncs al afegir-hi el suc dels bolets ja en porta i normalment ja no en necessita més.
Si queda una mica “sec” afegir-hi “Caldo de Carn” Gallina Blanca
I bon profit !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada