divendres, 2 d’octubre del 2009

L’INFANTILISME DEL SENYOR MILLET

Acostuma a dir la policia científica, de que per rega general, als inicials “suposats” delinqüents se’ls pesca normalment, per una badada ridícula de “pisarrí” dels inculpats i això es el que deu haver succeït amb l’afer d’aquest senyor.

Recordem que cap dels organisme oficials que tenien la obligació de controlar legalment les tres associacions de les que n’era president, a cap ni una mai li va trobar cap assumpte terbolí. Ja suposem que les inspeccions també es devien fer sistema “col·legues” per què, qui eren ells, els inspectors, per dubtar de la “honorabilitat” . del senyor Millet -que de “robar” ara ell en diu “equivocar-se”- i segurament que les mateixes devien transcorre també en un ambient distés, m’entres es prenien alguna copa de Whisky, com a mínim Chivas 12 anys.

I tenia tan ben muntat el “tinglado” que segurament ja feia anys que durava i qui sap els que encara hauria durat, si no que ara explico el suposat fallo infantil del “presunto”.

A ningú sembla que no els ha estranyat que això hagi estat descobert per l’Agencia Tributaria, si ella no tenia cap mena de control o atribució sobre aquestes associacions, però........està ven vist que el llarg braç de Hisenda –Hacienda somos todos- -arriba a tot arreu i segurament que aquest bon senyor no devia estar assabentat de que, els Bancs i Caixes tenen l’obligació, no recordo cada quan, però tenen de facilitar a Hisenda el detall de cada una de les operacions que es realitzin dins de cada sucursal i que superin -en algun temps eren les 500.000 pessetes- i actualment deuen ser, els 3.000 euros.

O sigui que si aquest senyor, en lloc de fer corre talons o reintegraments de la quantitat que li sortien dels nassos, hagués fet sempre, com a màxim operacions de 2.999 euros -encara que haguessin estat varis diaris- dubto que mai l’haurien enxampat i amb l’empenta que portava, hauria estat com les piles Duracel que ........duren........duren i duren...........
Publicat a "Osona Comarca" el dia 15/10/2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada