dissabte, 11 de setembre del 2010

JAIME ROSAL I LES “SALVATJADES”

Al senyor Jaime Rosal, a l’entrevista que li fan i es publica a La Vanguardia d’avui dia 10 a la secció La Contra, l’encapçala dient: Nací en Barcelona tres dias antes del bombardeo de Dresde, aquella salvajada. O sigui que de vell antuvi ja se li veu el llautó, malgrat que per l’edat, solament parla “d’oïdes”.

Sap aquest bon senyor, qui va ser l’inventor d’aquestes “salvatjades” ?, doncs el nostre invicte caudillo Franco, durat la maleïda guerra civil espanyola. Som molts els que encara ens recordem dels salvatges bombardejos a la ciutat de Barcelona els anys 1937 i 1938, per l’aviació nacional-italiana. I no parlem del de la ciutat de Granollers a on es van cobrir –segons ells- tots els objectius militars.......la cua de les faves, la cua de les sardines.....etc, al Mercat Municipal, el maig del 1938.

I els dels alemanys a Londres els anys 1940 i 1941, incrementat per el nou invent alemany dels “platillos voladores” ? i essencialment el que va patir la ciutat de Coventry, que per aquest motiu, es va “inventar” la paraula “Coventrizar”, quan es tractava de titllar una destrucció total, o es que els bombardejos dels alemanys...... eren fets per Germanetes de la Caritat !

El que diuen les Sagrades Escriptures.........El que estigui lliure de pecat, que tiri la primera pedra !
:
PERE PI CABANES – Sant Hipòlit de Voltregà – www.perepicabanes

Aquest escrit ha estat publicat al setmanari OSONA COMARCA el 7/10/2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada