dissabte, 8 d’agost del 2009

ELS CATALANS “ HO” TENIEM” TOT PAGAT

Fa molts anys que Francesc Pujals –qepr- va pronosticar i ho va deixar escrit que ........el dia de demà, els catalans, pel sol fet de ser-ho, quan anéssim pel mon, ho tindríem tot pagat....

De moment, no va pas encertar-ho i el més trist del cas es que a més a més, pel sol fet de viure a Catalunya, ens toca “bailar con la màs fea” i és que d’ençà que “gaudim” del govern tripartit, “d’esquerres i de progrés”.......-“dime de que presumes y te diré de que careces”,,,,,,-.de moment tenim aquests “beneficis”.

Des de que van debutar, al so de timbals i platerets, paguem “QUATRE CÈNTIMS” de més, en el preu de la gasolina, comparat amb el demés’ espanyols.

No cal que tornem a comentar la voracitat recaptadora del mateix, amb la tant i tant criticada -sense que ells s’adonguin per al·ludits- “llei de Successions i Donacions” que pràcticament no- més s’aplica a Catalunya. I que el senyor Saura, en la seva ultima intervenció al Parlament la setmana passada,.encara va tenir la barra de vanagloriar-se, de que a Catalunya el “seu” govern la tingués vigent.

I ara el que faltava pel duro. El Departament d’Interior, comandat pel inefable ecosocialista senyor Saura, ha assegurat, que a partir d’octubre, tothom que necessiti ser rescatat pels bombers de la Generalitat, haurà de fer front a les despeses del servei i que la factura pot oscil·lar entre els 300 i 70.000 euros. Diuen que totes les comparacions son odioses, però ja està bé que ens estiguin prenen, una vegada més, el poc pel que ja ens queda. Al resto d’Espanya, aquest servei, el presta la Guardia Civil i el seu cost està inclòs en els Pressupostos Generals de l’Estat i com sigui que els catalans, amb els nostres impostos, contribuïm fortament amb els mateixos, en “romàn paladino”, vol dir que a partir d’octubre, apart de que podem tenir de veure’ns obligats, desgraciadament, a pagar aquest “servei” a la Generalitat, també paguem una part molt important del que s’estalvien el resto d’espanyols que no tenen l’alt honor....... de VIURE A CATALUNYA.

Ah!,,,,,,,, Això si....la factura del hipotètic servei, la rebreu redactada en CATALÀ !.

Aquest escrit enviat per mail el dia 5, a les 10,10 a Catalunya Radio, ha estat llegida, però com sempre, extractada, a les 10,20 en el programa “ELS MATINS DE C.R.”
Publicat a "Osona Comarca", de Vic el dia 27 d'agost i també a "La Revista del Vallès" el dia 27 d'agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada