dimarts, 2 de març del 2010

DE PROFESSIÓ, POLÍTIC PROFESSIONAL.....COMPTE AMB ELLS

O SIGUI DELS QUE EN DEIEN ELS DE LA F.A.I...... Política....pels que en vulguin viure ! Diuen que quan un no sap que fer.....el gat pentina. Doncs a mi més d’una vegada se’m ha encès la bombeta hi he pensat, fent servir la massa encefàlica que..........quan un es vol construir una casa, necessita inexorablement els serveis d’un arquitecte i un aparellador –avui dia arquitecte tècnic-. si estàs malalt necessites un metge o doctor . Si vols estudiar, un mestre o catedràtic, si una indústria, un enginyer o perit –avui enginyer tècnic- , si problemes de la dentadura un dentista u odontòleg, i no parlem dels periodistes, etc. que no acabaríem. Tothom necessita el seu títol universitari per exercir, que els hi estat atorgat un cop aprovades les proves d’aptitud, ja que avui dia es pot dir que per exercir qualsevol activitat, per insignificant que sigui, es necessita.el títol.
I jo hem pregunto....I els polítics que ens manen i que ens fan ballar a tots els espanyols, mitjançant la seva arma legal que és el BOE i que en canvi sobre el paper, diuen que han d’entendre de tot i tenen solucions per tots els problemes (?) –només cal recordar el de l’aigua que ho va tenir de resoldre La Moreneta- però que segurament no saben de res -ja què, tots sense cap excepció, s’han d’envoltar de centenars d’assessors, que paguem amb els nostres impostos- a quina Universitat han estudiat hi han aconseguit el títol d’aquesta assignatura tant difícil com és la de portar una nació, de professió....“polític”....... o tots son autodidactes ? ja que a la majoria només se’ls coneix o recorda pel seu desparpajo –o penques- o el seu lèxic barriobajero –l’exvicepresident Guerra del PSOE- o la seva mala educació, tal com es comporten tant al Congres com al Senat la “tropa” del PP o pel seu pico de oro. –recordin el Felipe González de quan estava a l’oposició-
Els comunistes....perdonin volia dir els actualment ecosocialistes -embolica que fa fort- fa temps, van organitzar una mena de referèndum -no diuen que estant prohibits per la llei ?- per saber el grau d’acceptació que tindria avui dia la República en lloc de l’actual Monarquia. No en tenen prou amb el estrepitós fracàs de participació de votants amb l’Estatut i eleccions. Uns altres que........el gat pentinen. Per cert, per TV es va veure com alguns posaven la papereta a una urna, però segurament en vista de l’èxit de participants (?), com actualment la dels “independentistes” no n’han parlat mai més, vaja èxit ! Sense ànim d’immiscir-me amb les seves cabòries de poca feina, però interpreto que en aquest mon un al menys ha d’ésser agraït. S’imaginen si el 23-F (el Tejerazo), en lloc d’haver-hi el rei com a Cap de la Nació i essencialment Cap de les Forces Armades, que pogué posar firmes als militars esvalotats –i seguidament..... en su lugar descansen- començant per l’aspirant a Caudillo-bis en Milans del Bosch “qepr” i que fins i tot vàrem ser molts els espanyols que no ens en vàrem anar a dormir tranquils fins que ell va sortir a la TV, després d’haver dit al president de la Generalitat....Tranquil Jordi, tranquil.....hi hagués hagut l’enyorada República i de president, per exemple, en Puigcercós i de Ministre de Defensa el desastre d’en Carod-Rovira i “d’escolanet” l’actual alcalde de Manlleu ?...........doncs que actualment estaríem gaudint novament, de la segona edició d’una nova dictadura de quaranta anys més i els ecosocialistes continuarien estant al seu, en cada moment recordat, exili. Com vaig dir en el programa d’en Josep Cuní a TV3 “República o Monarquia ?” fa temps, a on vaig assistir com a invitat, el Rei per lo menys a més a més, ens ha estalviat cada quatre anys, les despeses –que son molts calés- que costarien les eleccions a president de la República -i que el mèrit del mateix seria igual al de qualsevol polític del “montón” actual o sigui RES-. En Cuní hem va contestar...... Ja tenim el proverbial estalviador que caracteritza als catalans.
Dubto de veure mai a l’Universitat l’oferta per aconseguir la carrera i el títol de POLITIC, ja que aquesta fausta nueva hauria de ser aprovada precisament pels polítics i no els crec tant altruistes ni infantils, que ells mateixos es fessin l’harakiri i al mateix temps es tanquessin per sempre més la seva menjadora d’or actual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada