dilluns, 16 d’agost del 2010

EL MINISTRE JOSÉ BLANCO, DESCOBREIX LA SOPA D’ALL

Suggereix augmentar en 6 punts la carga fiscal a Espanya, per què veu baixos els impostos que paguem y proposa homologar-los amb Europa, ja que diu...... si volem serveis i estructures de primera també ho han de ser els impostos, similars als països europeus.

Aplicant aquesta mateixa regla de tres, per què també no ens homologuen les pensions als jubilats amb les europees ? ja que només tenim darrera nostre a Portugal i Grècia i a més a més, els pensionistes espanyols som els únics ciutadans que paguem DUES VEGADES, l’impost del IRPF, una quan cotitzàvem, que procedien de uns diners que ja havien pagat aquest impost i ara la segona, quan “ens els tornen” i cobrem la pensió, però això es només d’ençà que “gaudim” de la democràcia, ja que en temps del dictador Franco, estàvem lliures d’aquest injust impost actual i tot es per què, d’ençà que gaudim de governs democràtics, han legislat que, les pensions ja no tenen aquest nom, si no que son “RENTAS DEL TRABAJO” i segons la llei, que es va treure de la butxaca, “com a cosa provisional” i solament per un any que no li quadraven els pressupostos generals de l’Estat i a Espanya ja sabem que sempre, les coses provisionals es converteixen en definitives, essencialment quan son a favor del que legisla, el Ministre de Hisenda de UCD, Francisco Fernández Ordóñez, -que per cert va ser el primer “trànsfuga polític” ja que durant l’època franquista, degut els alts càrrecs de que ja va gaudir, va tenir de jurar els “Principios Fundamentales del Movimiento” i despres de UCD d’Adolfo Suárez es va “trànsfugar” al PSOE i amb els que també va tornar a ser ministre en pagament, amb tota seguretat, pels “servicios prestados” ja que era, segons “males llengües” van assegurar, l’infiltrat o sigui el topo del PSOE dins de UCD-........que las “rentas del trabajo”, per llei, deuen tributar per l’IRPF, o sigui que “feta la llei, feta la trampa”....... com deia el meu avi.

Senyor Blanco.......per trobar aquestes solucions, no es necessita pas ser cap economista “estrella”, només cal recordar les atzagaiades d’altres del PSOE....com en Boyer, en Solchaga, la Salgado.........

PERE PI CABANES – Sant Hipòlit de Voltregà – www.perepicabanes.blogspot.com

Aquest escrit, però una mica extractat, ha sortit emmarcat al diari AVUI a la secció “Bústia- EL RECÓ DELS LECTORS” com a “Carta del Dia” el 17 d’agost del 2010, però en lloc del títol que porta, L’HAN TITULAT: BLANCO I LES PENSIONS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada