dissabte, 11 de desembre del 2010

UN SEMÀFOR PER ILLÒS A MANLLEU


I tot gracies a la “clarividència” del inefable Regidor de Seguretat Ciutadana, el senyor Críspul Català i lògicament, amb el beneplàcit del seu alcalde.

Es en el primer semàfor –que no serveix per res, com tampoc el segon- que hi ha després de la rotonda, venint de La Gleva, a on per dues vegades he estat a punt de quedar enganxat i sort que, com a “bon conductor” segons la Cª d’assegurances que tinc i com a norma, prudent, malgrat haver estat multat fa molt de temps per un policia “prevaricador” local de Manlleu, que es va inventar una infracció i que va desestimar el meu recurs l’esmentat regidor, fent cas omís de les meves raonades i verídiques al•legacions, sempre miro pel mirall de la meva dreta.

Abans, en aquest semàfor en que hi ha dos carrils, al de la dreta hi havia pintada una fletxa en que es podia anar de front o cap a la dreta, tal com encara hi està, quan més endavant es vol girar cap a la dreta del carrer Vilamirosa. Quan es van repintar aquestes senyals de circulació fa un temps, una ment prodigiosa, va fer anular la que es podia anar de front i només es pot girar cap a la dreta, cosa supèrflua, ja que jo recordi, no me’n he trobat mai cap de vehicle que ho faci, per la qual cosa, hi ha sempre una cua de quatre o cinc al cantó esquerra i cap a la dreta i resulta que sempre hi ha “l’eixerit habitual”, que es perd de vista i malgrat estar a on només es pot girar cap a la dreta, ell tira de front i els de l’esquerra que normalment ens decantem seguidament cap a la dret al haver-hi dos carrils, per si un ens vol avançar, si no estàs en compte, el més normal es que et puguis enganxar amb el que està cometent d’infracció. Solució.......doncs tornar a rectificar la senyal, permeten anar també de front. Segur però, que els que mai s’equivoquen ni rectifiquen, com son els de l’ajuntament de Manlleu, no en faran ni cas del suggeriment, però m’entres, aquesta vegada i sense que serveixi de precedent i per ajudar a suplir la manca de cales habituals de l’administració, podrien destinar-hi a un policia local, a on es folraria omplint butlletes de denuncies i aquesta vegada si que serien verídiques........ De rés.

PERE PI CABANES

Aquest escrit ha sortit publicat a la revista setmanal MÉS OSONA de Vic el 6 de setembre del 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada