divendres, 30 de desembre del 2011

552-ELS COMPTES DE LA “CORONA”


Per fi hem sabut el que ens costa als espanyols la “Corona”. I que us creieu, que si tinguéssim la enyorada República per alguns somnia-truites, ens sortiria de franc....Pregunteu als ciutadans de França, d’Alemanya, de Italia etc. Diuen que la pompa del socialista Miterrand, superava amb escreix la del REY SOL i recordem els que la varem viure, el que ens costava també la espanyola del 1931, per què els Presidents de les Repúbliques, no en conec cap que visqui en un pis de renta limitada.

Ara el curiós del cas es que també hem sabut, que del sou del Rei i del seu fill els hi descompten, com a tot espanyolet de a peu, l’Impost del IRPF que els hi correspon (45% i 40%, respectivament), com per exemple a mi, que com a simple pensionista em descompten el 17%. Aleshores el per què als diputats i senadors que “gaudim”, diuen que només els descompten el 7%. Quins mèrits han fet, tota aquesta colla de galifardeus per què tinguin aquesta bicoca ?

I després surten els benaventurats d’Esquerra Republicana de Catalunya i no assisteixen a l’obertura del Congrés dels Diputats, per què la presideix el Rei, com era la seva obligació que per això cobren. A mi els sòmines dels Tardà i Cª em fan més aviat pena volen fer l’homenet i es que en aquest mon, un al menys ha d’esser agraït, per què a on serien tots ells, aquests republicans de via estreta, si el 23-F no hagués estat Cap del Exercit, “El Borbó”, com ells el titllen despectivament i que va parar el cop d’Estat dels Milans del Bosch, Tejero, Armada i Cª ?.

Si a tots els Diputats i Senadors se’ls descomptés el que s’estalvien de l'IRPF, potser si que ens podríem estalviar algunes de les retallades i essencialment, senyor Mas, la dels pensionistes, amb intentar voler fer los pagar UN EURO per medicament, quan per regla general, la seva pensió ja es prou minsa, per què encara se’ls hi hagi de retallar.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat al diari EL PERIÓDICO el 30/12/2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada