divendres, 30 de desembre del 2011

553-CUIDAR LA SANIDAD


La Vanguardia del dia 29, publica un escrit sota aquest mateix títol, signada pel senyor Alberto Manzanares de Castelldefels i seria curiós saber, ell de on ha tret totes aquestes dades tant catastrofistes que dona a conèixer i que de tant en tant, com si fos una campanya orquestrada, surten a la premsa i sempre sobre aquest mateix tema.....la disbauxa dels pensionistes amb els medicaments de la Seguretat Social...........jo n’he llegit un munt, però perdoni que posi en quarantena les seves informacions.

Vostè sap que surten moltes persones de les farmàcies amb bosses dels súpers, farcides de medicaments -jo fa anys que vaig a la mateixa farmacia i mai n’he vist cap ni un que surti tant carregat- i que vostè diu que ja sap que mai van a utilitzar o es donen a altres persones o caduquen o fins i tot van a les escombraries. A la millor desconeix còm funciona ja fa anys aquest aspecte de la SS. El metge ha de saber de sobres, quan un pacient necessità realment “gel dermatològic”, per receptar-lo i la farmacia no entrega mai cap medicament que no hagi estat receptat prèviament. pel metge de capçalera o si està a la llista que ell mateix t’entrega cada any, per donar-lo a la farmacia que l’entra al seu ordinador que calcula el temps que li durarà el mateix, per la qual cosa, durant el mes, s’ha d’anar varies vegades a la farmacia, doncs es del tot imposable que tots caiguin precisament el mateix dia i dubto que cap metge sigui tant inepte o infantil, que recepti coses que no necessiti el pacient. Per lo menys i pels metges del Ambulatori de Sant Hipòlit de Voltregà, posaria les mans al foc, per què això seria impensable. Vostè sap que s’han receptat píndoles anticonceptives a dones de més de 70 anys. Tant inútil es aquest metge, que a cop de vista no endevina, quan una dona té ja 70 anys i fa anys que ja no necessita per res les mateixes ? i no serà tant babau per exposar-se a que sigui sancionat o perdre el seu lloc de treball, si se li descobrís aquesta martingala.

Com sap que l’any 2010, MILERS de persones van demanar hora als ambulatoris i després no es van presentar, ni van tenir el valor d’anul•lar-la, per què aquesta dada no l'he vist publicada enlloc o vostè estava allà passant llista ? No divaguem ! ni aixequem falsos testimonis

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada