dimarts, 10 de gener del 2012

557-LLEI DE “CONSULTES POPULARS”


Però que no serà vinculant.....el que vol dir que no servirà per res, si no només per fer-nos gastar o millor dit, llençar una milionada d’euros, a part de que serviria per intentar voler fer-nos fer els ninots, per què per la meva part ja
s'ho faran, com jo vaig fer durant el règim franquista, no prenent part mai amb cap de les fantasmagòriques eleccions, quan el Caudillo volia demostrar que Espanya ja era una Democràcia “Orgànica”.

Amb el que està caient....més de 600.000 aturats, copagaments, retallades per aquí, retallades per allà o com cantava en Peret......Enredant per aquí, enredant per allà.......com el govern de la Generalitat perd el temps amb aquesta inútil bajanada que sembla, segons l‘inefable Portaveu del Govern “l’inefable Quico Homs”, que seria la salvació del mon.

Tenim una classe política que sembla que ens ha tocat en alguna rifa com les que es feien en les Festes Majors dels pobles, rifant les toies, per què realment, tots plegats son unes veritables “toies”.

Jo els en recomanaria una de “Consulta Popular”, però que fos vinculant i quedarien garrativats al veure que el 100% del cens hi prendria part, preguntant.. ....”Esteu conformes que a tots els expresidents i polítics se’ls hi anul•li i passin pel sedàs i amb efectes retroactius, totes les “mamandurries” de que gaudeixen actualment i siguin tractats com uns simples treballadors normals dels de a peu.

De res........Ah! I no us cobro res pel “copyright”.

I per què comproveu que no tot son noticies negatives....per fi hem vist a un President (l’Artur Mas de Ciu) a Londres i sense necessitat de un intèrpret, com parlava col•loquialment amb els seus col-legues comunitaris.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat a la revista de Granollers VALLÈS el dia 20/1/2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada