dimecres, 4 d’abril del 2012

586-ELS PARQUÍMETRES DE MANLLEU FAN TRAMPA



Com que es ja la segona vegada que m’hi trobo, crec que s’ha de denunciar. Resulta que a tots dos cops, vaig introduir-hi una moneda de 20 centims que correspon a la tarifa de 19 céntims, o sigui, com que diuen que no torna canvi, benefici pel recaudador. (que són 16 de les antigues pessetes) i dubto que ningú es en aquest cas hi possi els 19 céntims i totes les tarifes següents es igual, en lloc de arrodonir el final dels céntimos en “0” , vol dir que en cadasquna, tothom en paga de mès.

L’objecte de la denuncia es que cada vegada he possat els 20 céntims i malgrat apretar varies vegadas el pulsador de color verd, simbólicante t’en surt un que et fa pam i pipa, però el comprobant, “brilla por su ausencia” i si vols que et surti hi tens de tornar a possar un altre cop 20 céntims. Aixó en “romàn paladino” s’en diu que es un ROBO, per què el comprovant que et surt no es per 40 cèntims, si no només per 20.

A veure si revisen el per què, aquest trastos de maquinetes, fan el viu. Un cop va ser al Passeig Oliveres a on s’hi fa el mercant el dilluns i l’altre al cap d’amunt d’aquella baixada que passa pel costat de l’Esglesia.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada