dijous, 21 de juny del 2012

613-EL PARLAMENT, L'HA C....

Còm el Parlament de Catalunya pot otorgar la medalla d’honor a Òmnium Cultural, una Entitat que s’ha caracteritzat desde el primer dia en vetar a Josep Pla -escriptor català que encara ningú ha pogut superar- per a otorgar-li el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, perquè diuen que va ser franquista...... sempre hi hem d’embolicar la política, ja de per si prou desprestigiada.


Si en Pla no hagués fugit de Catalunya l’any 1936, els de la FAI, l’haurien pelat, per qué era quelcom de la Lliga, com si aixó hagués estat un crim. Després per que “cobrava” d’en Cambó. El mateix Pla ho va explicar moltes vegades......va fugir a l’estiu i a l’hivern es trobava a Sant Sebastià i com que passava fred, va escriure a en Cambó si li podia enviar 500 pessetes per poder comprar-se un abric.

I per tal de que no em prenguin pel que no soc.......jo vaig ser un dels tants babaus, que als 17 anys, va marxar voluntari a l’Exércit a defensar la República. Per cert no n’hi vaig trobar cap de l’Òmnium Cultural.

Si anem a mirar, aquest Parlament de Catalunya, amb fets així, cada vegada s’assembla més a la "Societat Anònima de bombos mútuos”, segons frase d'Enrique Jardiel Poncela!

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada