dissabte, 23 de juny del 2012

614-L'AJUNTAMENT DE LES MASIES ES QUEIXA DE LA LENTITUD DE LA GENERALITAT


Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya
Artur Mas

Benvolgut senyor Mas:
                                     Recordant les seves ofertes de quan estava a l’oposició, em permeto adjuntar-li fotocopies de la correspondència creuada amb l’Ajuntament de les Masies de Voltregà, per si està a la seva ma fer-hi quelcom, per sol·lucionar-lis la insignificant demanda  que diuen que tenen feta.

Ben cordialment

Signat:

Pere Pi Cabanes
--------------------------------------------------------------------------------

Senyor Alcalde de l'Ajuntament de LES MASIES DE VOLTREGÀ

Em permeto suggerir-li, ja que al final de l'avinguda Despujol i a l'enllaçar amb la carretera general d'anar a Ripoll hi ha una "cosa" ja molt antiga que es podria convertir amb poca feina i pocs diners, en una veritable rotonda, que agilitzaria esencialment, als que normalment anem a Vinyoles, a Ripoll o a Torelló, per la qual cosa el meu suggeriment, es si vostè ho tingués a be, sol·licitar-ho al Conseller d'Obres Públiques de la Generalitat.
Aprofito l'avinentesa per saludar-lo molt cordialment
(Pere Pi Cabanes)
--------------------------------------------------------------------------------

RESPOSTA DE L’AJUNTAMENT DE LES MASIES DE VOLTREGÀ

Pere Pi Cabanes Av. Gaudí, 37
08512 - Sant Hipòlit de Voltregà
Senyor,
En relació a la petició que vàreu presentar a l'Ajuntament el dia 6 de juny de 2012 i registre d'entrada núm. 753, referent a la possibilitat de construir una rotonda a la carretera C-17z just al final de l'avinguda Despujol per tal de millorar l'accés dels usuaris de la carretera en els seus desplaçaments cap a altres poblacions, us comunico, com ja bé coneixeu, que la carretera citada no és de titularitat municipal sinó que és de la Generalitat de Catalunya, i que en diverses ocasions aquest consistori ha fet sol·licitud a la Generalitat per tal que es doni una solució a la cruïlla de l'Av. Despujol amb la carretera, ja sigui mitjançant la construcció d'una rotonda o altres solucions que es considerin convenients i idònies.

A data d'avui no hem rebut resposta afirmativa a aquestes demandes i atenent que és una necessitat ho hem incorporat en el desenvolupament urbanístic del Pla Parcial Casa Xica que avui per avui no té data de desenvolupament.

Atentament:

Els Serveis Tècnics Municipals
Ajuntament de les Masies de Voltregà
12 de juny de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada