dijous, 10 de gener del 2013

737-ARA LA JUSTICIA JA ES POT COMPRAR AMB DINERS ?

Ja fa ja setze anys que va explotar el cas “Pallerols”, contra Unió Democràtica de Catalunya, o sigui el partit d’en Duran Lleida, el polític que deien que era el més ponderat a Madrid, Mare de Déu, com deuen ser els restants, si aquest es el guenyo al país dels cecs i ells van negar sistemàticament i des de el primer dia, que el partit mai se’n hagués lucrat dels 200.000 euros que els hi reclamaven i ara resulta que, per obra i gràcia del Esperit Sant i abans de començar ni tant sols el judici, ves per on, s’han posat d’acord els advocats de U.D.C. i el fiscal i els 200.000 s’han convertit amb 388.000 i retornant aquest quantitat, ja no hi haurà judici, ni els culpables i els seus còmplices no hauran d’anar a la presó.


Però, no ens han venut sempre, que a Espanya, al ser un Estat de dret, la justícia era igual per tothom.......però es veu que mai, quan entremig hi ha els de sempre desqualificats per tothom, els partits polítics i aquests tenen butlla ?.

Que en que fa de temps que jo ja he escrit....... .......continuem com sempre, que no ni ha ni un pam de net. Fa pocs dies denunciats al Tribunal Suprem en Rajoy, quatre ministres i 58 diputats, després, sis caps militars també processats, per un Tribunal Militar de Sevilla, per un delicte contra la Hisenda Militar i ara, fins i tot la justícia ens falla........però Mare de Déu.......a quin país vivim.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada