dissabte, 19 de gener del 2013

740-ESTEM MANATS PER UNA TREPA DE DELINCUENTS ?

No recordo a on ho vaig llegir, però hi estic completament d’acord del tot......

.Hi han dues clases de partits politics i de polítics..... els que roben........ i els que no poden........ per què no han manat mai.

L’acusaciò de cobraments en negre sacseja al PP. I ara una llista per recordar......La Vanguardia, va publicar quatre planes, totes  dedicades a la corrupciò. El Pais, sis i El Mundo, vuit, quasi un record Guinnes de tanta unanimitat en el mateix tema........i sigo,  com deia en Joe Rìgoli.

 Bàrcena, la familia Pujol, una exconsellera del Govern valencià, l’actual president de la Comunidad de Madrid, l’alcalde de Santiago, els responsables dels ERO fraudulents andalusos, el cas Pallerols i Duran Lleida, Palau de la Música, Urdangarin, Gürtel, l’Oriol Pujol  per las ITV....etc

Hi he llegit: A Catalunya hi ha un cas de corrupció que encara no coneix l’opiniò  pública ni s’ha filtrat a cap diari de Madrid, però podeu comptar que tard o d’hora saltarà.

No es el moment de confiar en els polítics, ja ningú creu en les seves promesas i tot això enmig de una profunda crisis econòmica que nomes repercuteix amb les classes mitjanes i baixes i amb uns nivells d’atur històrics i amb unes fortes retallades de les prestacions socials.

Si els polítics tinguessin tant sols, una mica de vergonya, cosa que n’han tingut mai,  hauriem de dimitir tots de cop,  per INEPTES, per el que estat votats o millor dit, escollits per els seus partits.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada