diumenge, 3 de febrer del 2013

745-MAS CONVOCA JUTGES I POLÍTICS CONTRA LA CORRUPCIÓ

El president admet que la desconfiança en el sistema pot tenir “conseqüències greus”. Diuen que cap geperut es pot veure el gep i això es el que li deu succeir actualment al President de la Generalitat.

Senyor Mas, vostè es un cínic, a no ser que no estigui assabentat de que a Catalunya hi ha un partit polític, que s’anomena Convergència Democràtica de Catalunya, que per cert en un assumpte de “corrupció”, a on el jutge  els hi ha decretat una fiança de més de tres milions d’euros per la qual cosa, aquest partit ha tingut d’hipotecar la seva seu del Carrer Còrsega, a on sembla que hi està emmerdat el seu secretari general, el senyor Oriol Pujol per unes concessions no massa clares de  ITV.

Se’n ha assabentat senyor Mas, de que el seu soci en el govern de la Generalitat, Unió Democràtica de Catalunya, ha tingut de retornar 400.000 euros, al sortir esquitxat de ple per el cas Pallerols ?.

O sigui que menys convocatòries i netegi primer  el pati interior de casa seva.

I ara una del govern del PP, per demostrar una vegada més que a Espanya no ni ha pas hi un pam de net, que ja es  curull del desvergonyiment........i que un fins tot dubta de arribar a creure-ho......Hisenda cobrarà el 12 % en impostos a Càritas i a la Creu Roja......... Ho sigui que nosaltres fem donatius......... i l’Estat els hi fot
.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada