dimarts, 9 d’abril del 2013

776-LA PROPERA ESTAFA DEL GOVERN RAJOY ?

Ja fa massa dies que s’està rumorejant, que el Govern Central està estudiant la manera de poder fotre una de les 14 pagues a que tenim dret, legalment, els pensionistes.


L’any 1940, quan es va implantar la Seguridad Social, se’ns va obligar als treballadors a cotitzar i que segons la cuota i els anys cotitzats, tindriem dret a una pensió ANUAL i que es repartiria al cobrar-la amb 14 pagues, o sigui 12 mensualitats i dues pagues més al any que, indegudament, sempre se les ha titllat de “extras”.

Si aquest projecte arriba a cristalitzar-se, quedarà demostrat que a Espanya, estem governats per una trepa de estafadors i malfactors.......per què qui es pensen que son ells per passar-se per el replà de l’escala, una llei que regeix des de l’any 1940 i que seria la estafa del segle, que un Estat foti una paga als pensionistes i per una raó molt senzilla.

Aquesta paga que ens volen robar, de EXTRA, no en te res de res, per què al seu dia i per calcular la Base Reguladora de la pensiò a cobrar, que ens pertocava ANUALMENT, es va dividir per 14 pagues i no per 12, aleshores com un govern es pot atrevir a estudiar la manera de estafar una paga al any a cada pensionista, a no ser que ja no els hi quedi ni modos ni vergonya.

No en tenen prou de que els pensionistes, som els únics espanyols que paguem l’IRPF dues vegades, cosa que mai ni el dictador Franco es va atrevir, hi que ho “gaudim” només d’ençà que ens va arribar la democràcia, per què la primera vegada va ser al cotitzar amb uns diners que ja habien tributat per aquest impost i ara el govern, al anar-nos tornant de mica en mica el que varem ingresar al seu dia, ens el torna a cobrar i mai cap partit poític, ha mogut ni una sola fulla per eliminar aquest atropello i en canvi ve s’han preocupat de que els diputats i senadors, què només del seu sou, s’els hi descompten per aquest concepte, crec que un 4,50 %

I els sindicats que faràn per aturar aquesta posible atzagaida ? DONS RES, COM SEMPRE !

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà
..............................................................................................................................................
De: Josep Gironès
Enviado el: dimecres, 10 / abril / 2013 08:29
Para: Pere Pi
Asunto: LA PROPERA ESTAFA DEL GOVERN RAJOY
Hola, Pere,

com de costum, amb el teu escrit has posat el dit a la nafra, quan denuncies que el Govern tocarà les pensions com ja ho ha fet amb els diners del fons que ha invertit en deute espanyol.

I mentre, què fem?, doncs res. Ens tenen anestesiats, pendents de pagar les hipoteques i a veure si ens sobren tres euros per anar a prendre la cervesa. I ja se sap que és l'ovella confiada la que el llop s'emporta.

Ben cordialment Josep Gironès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada