dissabte, 15 de juny del 2013

837-L’IRPF dels pensionistes

I DELS PENSIONISTES, QUÉ ?.......! NO HAURIEM TAMBÉ DE "PODER VIVIR MEJOR"?  voleu dir que no seria ja hora que s'anul·lés l'espoli que representa el descompte de l'impost de l'IRPF que es va treure de la mánega, fa anys, el malaurat Francisco Fernandez Ordóñez, qepr, aleshores ministre d'Hisenda, per quadrar aquell any -com es va justificar- els pressupostos de l'Estat perqué aquell any (?) no li quadraven i ja sabem que a Espanya, les coses provisionals son eternes, perqué resulta que els pensionistes, som els únics espanyols que abonem aquest impost DUES VEGADES. La primera quan l’ingrés de les quotes mensuals, es feien d'uns diners nostres pero dels quals ja se n'havien cobrat 0 deduít préviament aquest impost. I la segona vegada quan de les nostres pensions se'ns torna a descomptar EL MATEIX IMPOST i el més llastimós del cas i que clama al cel, és que aquesta atzagaiada va sorgir d'un govern democrátic, ja que fins i tot ni el dictador Franco mai es va atrevir a inventar-se aquest robatori tan descarat.

I pensar que cap deis sindicats de "classe" que “gaudim” a Espanya, ni un, s'ha interessat mai per el tema. I que consti que jo a Coscubiela de CCOO li vaig prometre i li vaig enviar fa molt de temps un dossier sobre la materia, de la qual no en va fer ni cas.

Els pensionistas, diuen que som més de vuit milions i que podríem tombar un govern, pero segurament marxaríem del foc per anar a parar a les brases. De fet, els pensionis­tes acostumem a ser gent de pau i d’ordre, essencialment els que per desgracia ens varem veure obligats a fer la guerra, no acostumem, ni podem, organitzar ni tractorades, ni cassolades, ni tallades de carrers o carreteres, com és la moda actual. A veure si donaran al final la rao als "nostálgics" quan asseguren que... Con Franco se vivia mejor !

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada