divendres, 12 de juny del 2015

1783-ARA EN MAS SE’NS HA EMPRENYAT

Quan el Tribunal Constitucional ha fallat contra la Generalitat, sobre la “costellada” del 9-N. I ell que n’esperava, de que encara li donessin un premi per saltar-se les lleis que no li agradin a la torera?.

En fa molts de decrets, que als ciutadans d’a peu tampoc no ens agraden gens  ni mica i en canvi   hem d’aguantar els seus “ukases”, doncs ara amb ell no li toca cap més remei que fer exactament el mateix i no com també l’Ada Colau que ja ha afirmat de que ella farà el mateix, com Alcaldessa de Barcelona, amb les lleis que no li agradin. Vaja  trepa de governants que ens han tocat i manera de donar l’exemple a seguir per part dels seus súbdits.

Ara be i per tal de que comproveu la hipocresia habitual dels polítics, de ho fan tot per tal de guanyar, o no  perdre la poltrona i lo diferent que hi ha, de manar a ser manat, em permeto transcriure “només” un parell de mails que jo vaig de rebre d’ell, entre molts altres més, però de quan  en Mas estava a l’oposició:

Del  23 d’octubre del 2009: Benvolgut senyor Pi Cabanes:  Agraeixo que  m’hagi fet arribar aquest article que a tramés a diversos mitjans de comunicació. Com vostè sap, continuem demanant en el Parlament de Catalunya l’eliminació de l’Impost de Successions i Donacions; amb  el resultat conegut: el tripartit no el vol eliminar-lo, malgrat de que ens costa veure a Europa i a moltes Comunitats Autònomes  espanyoles,  impostos similars.

Continuem insistint i serà un compromís ferm de CiU en les properes eleccions catalanes, com ja ho va ser en les passades.

Molt cordialment – Artur Mas-  President de CiU.

L’ALTRE: Del 4 de novembre del 2009: Benvolgut senyor Pi Cabanes: Agraeixo que m’hagi trames la carta que li varen publicar, així com el text sencer. Sap que estem totalment d’acord amb vostè i que apostem per eliminar aquest impost. Estigui segur de que CiU el suprimirà. Ara bé, necessitem aconseguir els vots suficients  per a liderar el proper Govern de Catalunya

Molt cordialment - Artur Mas – President de CiU.

“La verdad del cuento”: Som molts els babaus que el varem votar, però i per tal de que ERC el recolzi, al no haver obtingut la majoria absoluta que ell esperava, el primer que li exigeixen i ell com un xaiet quan el porten al escorxador ho accepta, e immediatament el torna a  implantar, el per ell tant criticat abans  -y pruebas son amores”-  l’Impost de Successions i Donacions.

Per això no us ha d’estranyar gens ni mica,  que des d’aleshores a mi en Mas, no em mereixi cap mena de respecte i des de aquelles eleccions, soc un més dels que ja mai més he anat a votar, ni penso pas tornar-ho a fer en el successiu, per què està ben demostrat i fefaentment, de que un marxa del foc i es fot a les brases.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada