dilluns, 22 de juny del 2015

1801-L’HERÈNCIA POLÍTICA DE ARTUR MAS

Com a bon economista, però de “via estreta”, recordem de que va arruïnar el negoci que va heretar dels seu pare, aquell que tenia molts diners sense declarar a Liechtenstein i al que no varen poder imputar ni processar, únicament  per què el delicte ja havia prescrit. Per això en Mas sempre baladreja de que el seu pare, mai va ser condemnat. O sigui exactament igual com en Naseiro, el tresorer aleshores de Aliança Popular.

Posteriorment en Lluis Prenafeta, el primer Secretari General de Jordi Pujol i que actualment està imputat en un cas de corrupció  -junt amb Macià Alavedra, Ex Conseller d’Economia també amb  Jordi Pujol-  el va fitxar per un negoci particular d’ell i que també va arruïnar.

Des de que Artur Mas és el president de la Generalitat: Diputats de CiU el 2010, 62.  El 2012, 50 i per el 27-S, les enquestes ni assignen 35/36. I això va ser abans de és desfés CiU.

I amb aquest currículum “tant esperonador”, éll és el que ha de salvar a Catalunya i ens ha de portar a Itaca?  Bona nit i tapat!.

Això estic segur  de que ha estat escrit únicament de cara amb en Mas:  Recomano que llegeixin aquesta cita, els polítics més provocatius i polèmics: Qui no respecta, de cap manera és pot pas fer respectar.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada