diumenge, 23 d’agost del 2009

LA “PLAGA” DEL NUDISME

Aquest estiu,`segurament a falta de la clàssica “serpiente de verano” o la del llac Ness, que la majoria dels mitjans de comunicació o TVs, com si ho haguessin acordat, només fan que tocar el tema dels nudistes i les seves platges. Fins i tot els de Tele5, la cadena especialitzada en tocar temes escatològics, en una de les tantes tertúlies del programa La Noria de fa pocs divendres, a on hi havien, tres a favor i tres més en contra del nudisme, hi va prendre part un “senyor nudista” i menys mal que van tenir l’encert o la delicadesa d’enfocar-lo quan ja estava assentat a la seva cadira i darrera del taulell corresponent, sense necessitat, els televidents de tenir de veure i ell exhibir, les seves “vergonyes”.

Per cert que en aquesta “tertúlia” només hi vaig trobar a mancar la “pregunta del millon”, entre els contraris a aquesta moda i que jo me fet més d’una vegada quan els sento explicar lo bè que si troben i els avantatges d’anar en “pilota picada” pel mon. I es...............com es que a l’hivern no se’n veu cap pel carrer de nudista , predicant amb l’exemple ? ......per què jo interpreto, sota el meu modest criteri, que si el “Sumo Hacedor”, quan va crear a Adan i Eva, ho hagués previst com ens prediquen, aleshores ens hauria dotat d’una bona pell com per exemple les dels altres animals de la creació -ossos, vedells, gats, gossos, etc.- i que els nostres avantpassats aprofitaven per lliurar-se del fred.... o es que com que diuen que venim en aquest mon per patir -apart de ja patir actualment pel nostre ponderat Tripartit-..........també tenim de patir fred, per guanyar-nos la gloria eterna ?.

2 comentaris:

  1. Es ben curiós que aquest article, que vaig enviar a "La Vanguardia" el dia 21 d'agost,l'endemà el Sr. Antoni Puigvert, en el seu article diari va escriure sobre el mateix tema i amb frases idèntiques com "la serpiente de verano" i el "mostruo del lago Ness" : casualitats molt casuals ???

    ResponElimina
  2. Hola Pere. sóc en Carles un historiador de Granollers i m'agradaria parlar amb vostè perquè crec que va viure a Granollers durant la guerra. Era perquè estic fent un estudi del Comitè de Granollers als primers mesos. El meu correu és fontcarles@yahoo.es
    Moltes gràcies

    ResponElimina