dissabte, 8 d’agost del 2009

MARXI SENYOR SAURA, MARXI !

Això, parodiant el que va dir Josep Mª Aznar a Felipe Gonzaléz, frase cèlebre que “va donar la volta a tot el mon...... i part de l’estranger”.

Una vegada més, aquest bon home, ens ha sorprès amb una nova idea genial, digna del cèlebre Doctor Copenhaguen. del TBO.
.
Ara resulta que per una qüestió d’aplicar el “bon rotllo” als delinqüents, aquets hauran de puntuar, al seu criteri, la “bona” o “mala” actuació dels mossos d’esquadra en el moment de la seva detenció –recordem als criminals de l’ETA, que va durar un quant temps que quan eren detinguts i portats davant del jutge corresponen, tots portaven ja el disc a punt......tots havien estat maltractats per la policia o la guàrdia civil- noticia, una vegada més, que haurà caigut com una nova punyalada parracaire a aquest cos de policia autonòmica. Ja ho cantaven els de La Trinca ....”no ve d’un pam....no ve d’un pam !” Però senyor Saura, a quin país creu que està vivint ? per què sempre més a favor dels delinqüents, que no pas de les Forces de Seguretat de l’Estat, o de la Generalitat que també es Estat, encara que de tant en tant també s’ha de reconèixer que sempre pot sortir alguna poma `podrida. Però i de les seves víctimes que ?........ ja se’n recorda ?

Suposo que, una vegada més, aquesta nova genialitat del infrascrit, que ja denota el que pot donar de si mateix, li deu haver estat recomanada pels caps de les policies dels encara països comunistes, considerats “la pàtria del proletariat”, -enyorats, tant per ell com per la seva companya sentimental, la senyora Imma Mayol, com pels seus correligionaris d’ICV-, com poden ser...la ExURSS, Xina, Cuba, Corea del Nord.... etc etc, a on allà, com tots sabem, sempre s’han caracteritzat pel seu “fair plaire” i “bon rotllo” de les seves respectives policies. Recordem només a grosso modo, lo de la plaça de Tiamenn a la Xina, els darrers afusellaments a Cuba de uns pobres vailets que intentaven marxar de la illa del” Comandante” amb patera i ........tants i tants.

Per què senyor Saura, junt amb el seu company de fatigues l’honorable Carod-Rovira, no pleguen d’una vegada i ens deixen tranquils als catalans, que sense vostès i sense les seves atzagaiades i les megalomanies de “pissarrí”, amb que ens sorprenen, un dia si i l’altre també, viurem, segurament, més tranquils i fins i tot, millor que actualment i no tenir d’estar sempre pendents dels seus propers “somnis d’una nit d’estiu sense son”....com hauria escrit “ Shakespeare”, si els hagués conegut.
Marxi senyor Saura, marxi !.

1 comentari:

  1. Que consti ... el dia 13 "El Periódico", al que ja li havia enviat aquest article n'ha publicat un com escrit del dia amb recuadre que ve a dir el mateix , modèstia a part.
    Pere Pi Cabanes

    ResponElimina