dimarts, 27 d’abril del 2010

I A LA GENERALITAT.......QUI LA MULTA?

Es curiosa la voracitat recaptatòria d’aquests del “Tristpartit”. Els de Endesa ja s’han personat a la Generalitat donant a conèixer que, com la vegada anterior -per la cremada d’un transformador a Barcelona- ja tenien en compte de que tindrien d’indemnitzar als afectats per la manca de subministrament elèctric, degut a la forta nevada d’aquests hivern i amb vens huracans, a la zona de Girona.

Però, ja ha sortit el senyor Castells –suposo que no deu tenir res a veure amb aquell dels Vienesos.......Que tal senyor Pujades, que tal senyor Castells-...... que això si, “traient pit”, ja li ha faltat temps per declarar que aquesta indemnització, no els farà tancar l’expedient Administratiu que els hi tenen obert, per si cal penalitzar-los amb una “forta multa”, per les “seves possibles deficiències” en l’estat de les instalacions, quan feia quatre dies que s’havien fet les inspeccions reglamentaries obligatòries, segons va declarar al seu dia aquest mateix senyor, que es la seva Conselleria que ho ha de fer, sense trobar-hi cap pega.

Només ens mancaria que s’aprovés per “decret”, la recent sol•licitud del senyor Saura de que ell pretén controlar les Elèctriques, per si en el futur es presentessin casos similars. Aquest senyor, te la solució miraculosa de que permeti que no nevi, o no plogui o no facin ventades........fins que ell no ho autoritzi ? –recordeu el senyor Baltasar, que malgrat ser agnòstic, va convèncer a la Moreneta per què li solucionés la sequera, l’ajudes i plogués- O sigui com quan es diu que...... “volia ensenyar al seu pare a fer fills”. Si la seva Conselleria, es una veritable olla de grills que no n’endevinen ni una, per que aquesta mateixa vara de mesurar que ara vol utilitzar amb els altres, no ho va fer amb ell mateix, quan el desastre d’aquest estiu amb el desgraciat resultat de morts, amb el deplorable foc a Horta de San Joan

Sabeu que diuen els italians, que son mes llestos del que ens pensem, ja que estant superant la crisis, molt millor que els llestos dels espanyols, malgrat que fins i tot a la pel•lícula Casablanca se’ls passejaven de dalt a baix ?......Piove ? Porco Governo.

El dia 15 ha sortit a la premsa que malgrat l’animalada, posada prèviament en quarantena per personal del ram, molt més qualificat que el que ell pot tenir a la seva Conselleria, com poden ser els del RACC, de que circular a 80 quilometres no faria rebaixar el nivell actual de contaminació atmosfèrica, així no solament s’ha confirmat si no que, fins i tot, s’ha augmentat. Jo sempre havia sentit a dir que quan més curta es la marxa utilitzada ...més pol•lució.

Un altre dels de ICV, que sembla que portin “quelcom” a l’espardenya. Aquesta es de l’Antoni Morral, alcalde de Cerdanyola per aquest partit. Per fi s’ha acabat el pont tant desitjat sobre la Riera Seca. Però ara resulta que s’ha construït....... per sota de la cota d’inundacions.......I es que allà a no ni ha....no en raja ! . Son com l’alcalde de Manlleu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada