dimarts, 2 de novembre del 2010

ALS” INDEPENDENTS DE CANTONI”.........SE’LS HI HA VIST EL LLAUTÓ


Uns dels molts vilatans de Cantonigròs m’assabenten......que temem la concessió per part de l’alcalde de l’Esquirol el senyor Josep Mas, de la “Entitat Municipal Descentralitzadora”, ja que tal com ha dit en Pep Castells, Regidor per “Cabrerès i Progrés” a l’Esquirol.....que dit alcalde que han tingut sempre el vot de “Independents de Cantoni” a favor perquè la “torna” ; que el senyor alcalde tenia adquirit el compromís de tramitar l’EMD a canvi del vot del senyor Codina”, que traduït a “roman paladino” volia dir que, tu sempre votes per lo que jo demani per l’Esquirol i tu votes sempre el que jo demani per Cantoni, la qual cosa em diuen que també ha sortit publicat a la premsa comarcal d’Osona. Em recalquen que....”les atribucions que exigeixen, entre d’altres però sobretot, la d’hisenda –o sigui els amos dels cales- i en l’única amb que han insistit desmesuradament és amb la d’urbanisme”. Si recordem que quan es va presentar l’esmentat regidor senyor Codina, ell mateix ja es va fer denominar com “Promotor Immobiliari”, malgrat que abans era pagès, em sembla que era masover de Can Planas -i actualment tothom sap, treballa de valen i pel seu compte, en la venta de l’immens número de parcel•les de l’ex-urbanització de l’Ententes- que recordo haver llegit a la mateixa premsa de Vic, no cal ser gaire mal pensat per comprovar per a on aniran els trets. Es com si en un galliner, hi posessin per guardià una guineu....i que cadascú pensi el que li sembli....però ja es diu que....la dona del Cèsar, a més de ser honrada....ho ha de semblar.

Però el curiós del cas es que, quan al ple en que es discutia el tema, un ex-regidor per Cantoni, va preguntar quans eren els que podien votar....... va resultar que ningú i ni l’alcalde, el senyor Josep Mas, ho sabia o sigui que....vaja votació .....la llei de l’embut !

Precisament, segons paraules del regidor d'Hisenda de l'Esquirol per CIU, el senyor Alex Montanyà, que va dir..."la mala gestió urbanística, que és la causa del nostre record en contenciosos administratius"...un dels quals és el que mantenen actualment els veins de la urbanització La Creu de Balà contra l'Ajuntament de l'Esquirol que, precisament els hi porta l'advocat Miquel Colom, que és el que també portava, i va guanyar, per la planta de purins de Sant Martí Sescorts, que el tribunal superior de Justicia de Catalunya, va sentenciar ordenant la demolició de la mateixa.

Malgrat tot, confien que si l’alcalde fa una alcaldada, encara quedarà que puguin passar el filtre de la Conselleria de Governació de la Generalitat, que confien tingui tant de seny, com va tenir el T.S.deJ.deC. quan el intent fallit de la pretesa “Segregació”.

I m’han insistit que recalqui......Que seria convenient de fer revisar les llistes de possibles vota’ns a favor de l’IMD.....si realment existeixen.......a veure si hi son tots els que son.....i hi estan tots els que hi estan, no sigui que apareixin....... vilatans ja difunts o que ja no pertanyen al nucli de Cantonigròs, perquè de més verdes en maduren.


PERE PI CABANES

Aquest escrit ha sortit publicat a OSONA COMARCA el 20/02/2011.

1 comentari: