divendres, 5 de novembre del 2010

MONTILLA......EL NOU “ACONSEGUIDOR” DEL 1,2,3 DE TVE ?


Aquest del “Tristpartit”, cada dia ens sorprenen més donant una nova prova de la seva inutilitat i sempre......fent volar coloms. Estan encara en plena campanya per la col•locació dels “Bonos“ de la Generalitat, al 7,75 %, més el que els hi d’haver costat la immensa campanya publicitària, el que demostra que no n’arrosseguen ni cinc i que tenen la caixa plena de teranyines i ara ens surten amb el “regalo” pels “ni-ni”, que tothom està completament d’acord, de que no es res més que una mesura propagandística de cara a la galeria i només com a promesa per les properes eleccions del 28N, que els permeti aconseguir quatre vots més, quan encara tenen tants i tants assumptes pendents de pagament......la llei de la dependència, que hi han mes de 40.000 afectats aprovats i que encara no saben ni quan ho cobraran.....els han escrit, fins i tot, que potser (?) el 50%, el cobraran el 2012.......”muy largo me lo fiais”...... les factures pels medicaments subministrats per les farmàcies....etc etc.

Si amb això pretenen guanyar-les......es que malgrat les seves creences religioses agnòstiques, com es va confessar en Baltasar amb la sequera..........encara creuen en miracles.

Si no han tingut cales ni ganes de fer-ho, per retornar-nos el 33% de l’Impost del IRPF que des de el 2007 li hem estat reclamant, fins i tot i sense cap resultat, a través del Síndic de Greuges, els que varem percebre la modesta indemnització que el govern de Jordi Pujol va concedir l’any 2000, als Internats pel Franquisme a Batallons Militars Disciplinaris de Treballadors, per motius polítics, quan eixís, si ja ho va fer el govern central que aquell any ens va retornar el seu 66%, que seria el total que ens va cobrar el govern del PP, quan tenia majoria absoluta, vaja altres “cantamanyanes”, vosaltres creieu que els més de 50.000 que som “amb veïnatge català” afectats, cap de nosaltres us arribarà votar ? ........a no ser que algú de nosaltres sigui mesell........ doncs ja ho sabeu, de moment ja en tindreu de segurs, més de 50.000 vots en contra.

I diuen que el que avisa no es traïdor !

PERE PI CABANES

Aquest escrit ha sortit publicat al setmanari de Vic OSONA COMARCA el 25/11/2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada