dimecres, 26 de gener del 2011

LA INUTILITAT DELS DIPUTATS I ELS SENADORS


I això va tant pels del Congrés i Senat de Madrid, com pels dels Parlaments Autonòmics. Ara que s’està airejant a la llum pública, per fi, les “mamandurries” de que gaudeixen els mateixos, entre moltes d’altres, amb les seves pensions, de que amb només set anys de cotitzar com a tals, tinguin els mateixos drets que als treballadors que se’ls exigeixen, de moment, 35 anys per aconseguir la pensió màxima, quan segons la Constitució, tots els espanyols som iguals davant la llei, o aquests pel sol fet de ser diputats o senadors tenen “butlla” o ja no son espanyols, però ja seria hora d’eliminar-los per la seva inutilitat, sempre segons el meu modest criteri.

Diuen que treballen de valent dins les fantasmagòriques “comissions”. Perdonin que ho posi en quarentena. Només cal veure’ls amb un “Ple”, quan estant a la vista de totes les TV...... que faran quant no els veu ningú. Un està llegint el diari, l’altre parlant amb el mòbil, l’altre fent “burilles” i l’altre dormitejant......i a la que han acabat de parlar el cap del govern i el de la oposició, i amb una desconsideració total, a la resta de portantveus, tots com un sol home, al 90% els hi ve de sobte, segons ells, una necessitat fisiològica i abandonen el hemicicle, quant als treballadors normals sempre se’ls ha dit que un ha de sortir de casa “cagat i pixat” i no tornen al seu escó, fins a l’hora de votar a esperar que el seu portantveu aixequi els dits per senyalar-lis si tenen de votar, SI ó NO o ABSTENIR-SE, quant tant fàcil seria que únicament el portantveu de cada partit, representes el numero de vots aconseguit a les eleccions i eliminaríem tota aquesta inútil parafernàlia de cada Ple, que no serveix per res. Us imagineu els mils de milions d’euros que ens estalviarem i que els paguem amb els nostres impostos i més actualment amb els plans de restriccions i “rebaixes” degut a la crisis ? Ah ! i adéu a la tant criticada, Llei de Hont.


Dubto però que cap govern agafi el brau per les banyes i es decidís ni tant sols a proposar-ho i si no, per què no fem un referèndum de tots els espanyols -ara que estant tant de moda- amb aquesta proposició....segur que guanyaríem per golejada.....però tots sabem que ja fa més de dos mil anys que, Jesucrist va venir de redemptor........i el van crucificar.

PERE PI CABANES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada