dissabte, 5 de febrer del 2011

SALUT FACILITARÀ FACTURA DELS SEUS SERVEIS


El Conseller del Departament de Salut de la Generalitat el senyor Boi Ruiz, ens ha “amenaçat” que informarà, mitjançant la seva corresponent factura, al usuari, del cost real dels fàrmacs que prescriuen els metges de la salut pública.

Diuen que.....”sabe más el diablo por viejo que no por diablo”.......i jo com a “viejo”, puc anticipar-li i sense por d’equivocar-me, que tot això i res es el mateix i només servirà, ara que estem en pla de rebaixes per la crisis, no solament per perdre i fer perdre el temps, si no només per produir més despeses en paperassa i “buRrocràcia”, amb el cost que tot això representarà, per què dubto que ningú vagi al metge gaire de gust, si no es per necessitat i suposo que ells son prou inteligents i rectes per no receptar coses inútils ni supèrflues.

L’Hospital General de Vic, ja fa molts anys -cap els 1980/1990- que aquest mateix sistema el va posar a la practica i en vista de l’éxit, ho van deixar corre i mai més se’n ha sentit parlar fins ara, que alguna eminència gris, ho ha tornat a descobrir, com feia amb els seus invents, el doctor Franz de Copenhague del TBO.

Ara bé, si degut a la meva avançada edat, en puc arribar a tenir necessitat d’utilitzar, més sovint, dels seus serveis -i recomanaria que tothom faci el mateix- es que al rebre la factura de “marras”, entregaré una fotocopia de la meva darrera Declaració de la Renda a on hi consta, la important xifra anual que tributo des de fa molts anys i hi aniré deduint l’import de les possibles factures i demostrar-li al senyor Boi Ruiz que ni a mi, ni a cap de la majoria de vosaltres, ens regalen res, si no que fins i tot, ho hem pagat amb escreix i a la bestreta, tenint en compte els anys que ja fa que tributem, sense haver rebut, ni necessitat, afortunadament, de cap contraprestació important.

Senyor Artur Mas......si amb aquests futeses compten poder sortir de la actual crisis i la seva manca de circulant, es que encara creuen en miracles i de miracles, fa també molts anys que la Santa Seu no n’ha homologat pas cap, o hem de fer cas del Conseller esmentat que recomana, per solucionar les “llistes de espera”, que tothom es faci de una “Mutua”. Així, qualsevol es tècnic com economista, però........ de via estreta !

PERE PI CABANES de Sant Hipòlit de Voltregà


AQUEST ESCRIT I TAL COM TINC PER NORMA DES DE FA MOLTS ANYS, LE ENVIAT AL SENYOR ARTUR MAS, PER TAL QUE EL DIA DE DEMÀ NO PUGUI ALEGAR IGNORÀNCIA, I TAL COM TAMBÉ LI VAIG FER AMB L’ESCRIT EN QUE TREIA ELS “DRAPETS” AL SOL, DE LA IMPRESENTABLE CONSELLERA SENYORA IRENE RIGAU I DEL “BUFAT” SECRETARI GENERAL DE PRESIDENCIA EN “QUICO” HOMS, MALGRAT QUE TAMBÉ ESTIC SEGUR QUE NO SERVIRÀ PER RES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada