dilluns, 26 de setembre del 2011

525-LES “ENREDADES” DE RODRÍGUEZ ZAPATERO


El Fons de Reserva de la Seguretat Social -que té com a propòsit establir un fons destinat a atendre necessitats futures, originades per desviacions entre ingressos i despeses- i que es va començar a dotar l’any 2000, amb onze anys ha acumulat la quantitat de 85.000 milions d’euros de superàvit, un 6,1% del PIB.

Com el senyor Rodríguez Zapatero ha tingut la barra i pocavergonya de congelar les pensions, ja de per si prou minses o es que amb aquest “brindis al sol” va enredar a la senyora Merkel i al senyor Sarkozy, demostrant-los fraudulosament que així havia fet els “deures” exigits ? o el reserva per què no li falli mai el seu nou sou vitalici ?

Per cert que tots els partits polítics, van criticar fervorosament aquest mesura, però no veig que cap d’ells i essencialment el PP, que segons les enquestes asseguren que es el que té més números per governar, no s’ha pas compromès, de moment, a que si puja al poder, anul•larà aquesta atzagaiada, però amb efectes retroactius al 1er de gener del 2011, ja que això no perjudicaria de cap manera els Pressupostos Generals del Estat, degut aquest suculent superàvit.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada