dijous, 5 de juliol del 2012

615-RAJOY, FILL DE PUTA...?

I els seus ministres, tal com els va titllar Jose Luis Sampedro Sáez, (Barcelona, 1 de febrer del 1917) escriptor, humanista i economista espanyol, en un escrit de 4 folios que va sortir publicat a Internet el dia 27 de maig passat i no veig que s’hagi pres pas contra aquest senyor, cap mesura coercitiva i diuen que “el que calla otorga”

Publicat a la premsa del dia 4...... “Les farmàcies alerten que hi ha jubilats que no poden comprar els medicaments. Al•leguen que no poden pagar el 10% del preu i esperar-ne la devolució a sis mesos. Les farmacies diuen que son ja varis els pensionistes, altament medicalitzats, que han tingut de deixar les medecines, per què no poden avançar els diners que han de pagar. Molts pensionistes estant ajudant als seu fills i no es poden permetre pagar aquesta quantitat durant diversos mesos”

A veure si al final tindrá raó el senyor Sampedro ? Que ho fa que tots els polítics es creuen que els pensionistes, som mesells, per què, per força i per l’edat, som gent pacífica i que mai ens hem manifestat. No es pot fotre estisorada a les tantes prebendes de que gaudeixen i que ells mateixos s’han autoasignat, els que apliquen, tant alegrement, aquestes lleis tant draconianes i nefastes ?

Rajoy va prometre en el programa electoral del PP: Respectar el poder adquisitiu de les pensions aplicant el Pacte de Toledo que el Zapatero se l'havia passat pel replà de l’escala. Tot mentida com a bon polític. Va apujar-les només un 1% aquest any, quan el IPC del 2011, era molt més elevat, però amb l’augment del impost del IRPF, s’ha cobrat encara, molt menys que abans del augment i només ha faltat el repagament i ara, aquest “medicamentazo”.

Senyor Rajoy i els seus ministres, els hi hauria de caure la cara de vergonya, si es que encara els he ni queda.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada