diumenge, 14 de juliol del 2013

860-PERÒ EN QUIN PAÍS VIVIM ?


O es que els que ens governen ens prenen per babaus ? Resulta que una senyora i per aprofitar una ajuda que “diuen” que dona la Generalitat a les persones emprenedores i per montar un negoci, ella entrega tota la documentaciò i el  desembre del 2011, rep una notificaciò de que li ha estat aprobada........però fins a la data, encara es l’hora que ha de veure ni cinc cèntíms de l’ajuda promesa i aprovada.

I ara ve quan el maten....... resulta que al fer la Declaraciò de la Renda, l’Agéncia Tributaria li diu que “segons les seves dades” ?, ella ha rebut els 5000 euros promesos i que te la obligaciò de pagar el impostos corresponents.......i al consultar-ho amb la Generalitat, aquesta trepa d’impresentables, li diuen  que és correcte, perquè aquesta partida, per ells, ja ha estat “contabilitzada”......i ella pensa.........i a on ?, però com que no es una bleda, ni es vol deixar prendre el pel, ja ha fet els tràmits a Hisenda per a que treguin la quantitat no cobrada, que diu que li faràn sense, ja que de cap manera vol pagar els 1200 euros de l’impost que li diuen que li corresponen per una quantitat...... que ni ha rebut ni sap si mai la Generalitat li abonarà. I ara el dubte: quin sistema de Contabilitat fa servir la Generalitat, que li permet fer assentaments comptables de pagaments que no realitza, però que imputa i notifica ràpidament a Hisenda per a que cobrin a la interessada impostos que no responen a una realitat?

Senyor Mas, vol dir que vostè  i tot el seu govern no la saben massa llarga i en foten un gra massa de voler fer entrar el clau per la cabota ?

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà
 
Aquest escrit ha sortit publicat al setmanari revista MÉS d'Osona, el 16/7/2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada