dijous, 23 de gener del 2014

1028-EUREKA !..........EN MAS HA DESCOBERT LA SOPA D’ALL

Que diria el Doctor Franz de Copenhague (TBO). Es conèix que els que ens governen avui dia i disortadament a la Generalitat, no s’han de guanyar els calés que es gasten en bajanades, “con el sudor de su frente”. No en tenen prou amb els milers d’euros que han llençat  –si es que ho poden arribar a  pagar-  amb la bateria de semàfors inútils que han instal·lat a l’antiga N-152 al seu pas per les Masies de Voltregà, doncs tal com ja he manifestat més de una vegada, actualment i des de que es va inaugurar el desvio, el transit en aquesta carretera es completament irrisori, per què al final els únics que s’en beneficiaran d’aquesta “suposada millora”, serà exclusivament la empresa que ha suministrat els semàfors........si es que arriba a cobrar i que no li passi com a les farmàcies.

Ara resulta, que una vegada més, se li ha encés la bombeta i Mas exposarà el seu pla a les Espanyes, per contrarestar la “batalla politicomediàtica  que planteja el Govern espanyol, Mare de Deu i a qui es pensa que convencerà, tret de potser als quatre que son els únics que de bell antuvi, ja deuen estar convençuts ?. Tant  poca feina tenen que han de perdre el temps amb aquestes collonades que hauria dit en Josep Pla, la bestia negra del Omniúm Cultural.

Senyor Mas, ja no es recorda de que fa anys que va voler fer exactament el mateix que ara vol fer vostè en Pujol i va llançar una millonada de pessetes, doncs aleshores encara no existia l’euro i que tots sabem i de bona tinta, de que tampoc no va servir per res i no sap també  de que ............nunca segundas partes fueron buenas ?.

Mas es centrarà en els mitjans de comunicaciò d’àmbit espanyol i de moment Homs, el seu escolanet, anirà a Madrid, Sevilla i Santiago i que els actes tindran sempre format d’esmorzars o dinars  -de pagar tu a pagar jo, oi?-......i a on s’allotjarà ?, segurament que en hotels de 5 estrelles.......vaja manera de llençar els pocs diners que ells sempre asseguren de que disposa la Generalitat en les seves batalletes, la darrera, la célebre misiva amb el seu corresponent idioma, a 45 caps d’Estat i que fins el moment i malgrat el temps ja transcorregut, ha quedat demostrat que tampoc han servit per res.

Vaja trepa de “neules”  que ens governen.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada