diumenge, 19 de juny del 2011

476-ESTO ES UNA MUJER...¡Y VAYA PROPOSICIÓN!


Ya era hora de que alguien hablara claro en el Congreso.

UPyD propuso retirar las pensiones privilegiadas de los políticos y sustituirlas por un sistema donde cotizaran como cualquier otro trabajador. ¿Sabéis cuantos votaron a favor? Solo UPyD y UPN... y es la 3ª vez que pasa.
Aquí os dejo el video de la intervención en youtube; por favor si vais mal de tiempo ver al menos desde el minuto 1:15 y seguro que después lo querréis ver desde el principio, verdades como puños a la cara de Zapatero y Rajoy, qué agusto me he quedado al verlo y qué esperanza me ha dado.

Y no os molestéis en buscar la noticia en medios nacionales de gran alcance porque no la vais a encontrar... no interesa que se sepa.
Asco de país. Por lo menos ahora hay alguien en el Congreso que se atreve a decir lo que la gente piensa, un mínimo de luz, una válvula de escape, cada uno con su conciencia y con lo que han votado.

Para ver su actuación en el Congreso, clicar AQUÍ.

La ponente es Rosa Díez, presidenta de UP y D. A destacar la cara de póker de Zapatero y de la Chacón, intentando fundirse por algún sitio.
---------------------------------------------------------------------------------

VERITATS COM A PUNYS

Acabo de rebre un e-mail que m’ha deixat garrativat i que realment tal com assegura el mateix, la noticia no ha sortit publicada -o per lo menys jo tampoc la he sabut trobar- cap dia a cap diari.

Resulta que Rosa Díez, destacada i exdirigent del PSOE i presidenta del seu nou partit UPyD i ja amb representació parlamentaria, va presentar a la càmera dels diputats, una proposició de llei, per la qual cosa demanava es retiressin les pensions privilegiades de tots els polítics que ells mateixos s’han auto atorgat i substituir-les per un sistema que cotitzessin i cobressin a la seva jubilació, exactament igual, com qualsevol altre treballador. Actualment, ells només amb 7 anys de cotitzar ja poden cobrar la pensió MAXIMA. Els treballadors en necessitem 35 i segur que treballen o varem treballar, més hores que no pas ells.

El trist del cas, es que amb tants centenars de diputats i diputades, només n’hagi sortit una amb sentit comú i que no tingui pels a la llengua, el que fa plorar, per què, sabeu quans partits polítics hi van votar a favor.........només UPyD i UPN.........i ja es la tercera vegada que passa.

Va “enguitzar” veritats com a punys a la cara de Zapatero y Rajoy, ja que nomes calia veure les seves cares de pòquer i de circumstancies, junt amb la Chacon, com es comprova en el vídeo que m’acompanyava la noticia.

I això també hauria d’anar pels expresidents de govern, senat i autonomies, per què ara només son, de moment, entre tots plegats mitja dotzena, però d’aquí a 10 a 15 anys seran ja tants, que els impostos només podran servir per poder pagar aquestes “mamamandurries”

Diu la Constitució, que tots els espanyols som iguals davant de la llei, però sembla que els diputats que “gaudim”, no deuen ser espanyol ? per què ells han fet com en Juan Palomo....”yo me lo guiso.....yo me lo como”....... ja que seria curiós saber quina es la seva “feixuga tasca”, per gaudir de tants privilegis, apart de fer els ninots a cada ple del Congrés, que només han d’esperar quin dit aixeca el seu portàveu per saber que han de votar. Resulta que fins i tot en el impost del IRPF tenen unes tarifes molt més baixes que el resto dels espanyols i en canvi els pensionistes, ves per on, aquest impost el paguem DUES vegades, una al cotitzar que venien de uns diners que ja havien tributat i ara quan cobrem la pensió que es quan l’INSS ens retorna el que hem anat pagant cada mes duran els 35 anys i sabeu el per què es eixís a partir de la “democràcia” ? doncs segons em va informar el Síndic de Greuges de Catalunya, ara els jubilats no cobrem una pensió, si no un “rendimiento del trabajo” i segons la llei, per aquest concepte es obligatori pagar l’IRPF. Com sempre........feta la llei, feta la trampa. Ni el dictador Franco mai es va atrevir a “putejar” així als pensionistes. Els hi hauria de caure la cara de vergonya, però ja diem sempre.....allà a on no ni ha, no en raja !

D’aquesta proposició tant simple, si que seria convenient fer un referèndum nacional.....segur que guanyaria per golejada!

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada