divendres, 24 de juny del 2011

477-CAROD ROVIRA NOU ASSESSOR DE L'HOSPITAL SANTA TECLA (TARRAGONA)


CAROD ROVIRA NOU ASSESSOR DE L'HOSPITAL SANTA TECLA AMB UNA NÓMINA DE 6000 EUROS AL MES ...

NO HI HAURÀ INFERMERES, PERÒ SI AQUEST XUPANT DE LA MAMELLA

Sense llits però amb assessors de luxe


El sindicat UGT ha retret a la Xarxa Social i Sanitària Santa Tecla de Tarragona haver fitxat com a assessor a l'ex vicepresident de la Generalitat i excapdavanter d'ERC, Josep Lluís Carod-Rovira, al que pagarà uns 6.000 euros mensuals, malgrat les retallades pressupostàries anunciades per la Conselleria de Salut. En roda de premsa per alertar de l'abast de les retallades, el responsable de la UGT per a l'Institut Català de la Salut (ICS), Juan Cobacho, ha demanat a aquest consorci "rigor" en les seves actuacions, ja que ha vaticinat que al mateix temps que fitxa a Carod-Rovira haurà d'acomiadar a treballadors eventuals. La Xarxa Social i Sanitària Santa Tecla gestiona tres hospitals i sis ambulatoris a la província de Tarragona, a més d'un centre sociosanitari.
......................................................

...però és clar, suposem que el senyor Carod-Rovira té una formació universitaria del tot adient, per a exercir amb eficàcia el càrrec pel que l'han nomenat!

I quina formació hospitalaria té el sr. Carod? Doncs és senzillament LLICENCIAT EN FILOLOGÍA CATALANA!

FANTÀSTIC!! AQUÍ TENIU LA FORMACIÓ POLIVALENT PER EXCEL·LENCIA A CATALUNYA: ESTUDIEU CATALÀ I TINDREU LES PORTES OBERTES A QUALSEVOL CARREC DIRECTIU!! NO ANEM PAS BÉ...

NO CREIEU QUE CAL REVISAR LES FACULTATS (O ELS PARTICULARS INTERESSOS...) DEL RESPONSABLE DE SANTA TECLA QUE L'HA FITXAT? AH! CIUTADANS DE LES TERRES TARRAGONINES: NO OBLIDEU D'ARA ENDAVANT, QUAN TINGUEU ALGUNA DOLENCIA EN QUE US HAGIN D'HOSPITALITZAR, DE BUSCAR UN HOSPITAL QUE NO SIGUI EL "SANTA TECLA". SI NO HO FEU AIXÍ, SOTA LA VOSTRA PRÒPIA RESPONSABILITAT!

1 comentari:

  1. http://www.324.cat/noticia/1144466/catalunya/La-UGT-demana-disculpes-a-Carod-per-haver-difos-falses-informacions-que-el-vinculaven-amb-la-sanitat-concertada

    ResponElimina