dilluns, 12 de març del 2012

578-Considera-ho, si vols.


En tres díes, la majoría de les persones d'aquest país tindran aquest missatge. Aquesta és una idea que realment hauría de ser considerada i repassada per al Poble.

LLei de Reforma del Congrés de 2011 (esmena de la Constitució d'Espanya)


1 . El diputat serà assalariat solament durant el seu mandat. I no tindrà jubilació provinent solament pel mandat.
2. El diputat contribuirà a la Seguretat Social. L'actual fons de jubilació del Congrés passarà al règim vigent de la Seguretat Social immediatament. El diputat participarà dels beneficis dins del règim de la Seguretat Social exactament com tots els altres ciutadans. El fons de jubilació no pot ser usat per a cap altra finalitat.
3. El diputat ha de pagar el seu pla de jubilació, com tots els espanyols.
4. El diputat deixarà de votar el seu propi augment de salari.
5. El diputat deixarà el seu segur actual de salut i participarà del mateix sistema de salut que els altres ciutadans espanyols
6. El diputat deu igualment complir les mateixes lleis que la resta dels espanyols (*irpf, impostos, seguretat social, etc.)
7. Servir al Congrés és un honor, no una carrera. Els diputats han de complir els seus mandats (no més de 2 legislatures), després anar-se a casa i buscar ocupació.

Si cada persona passa aquest missatge a un mínim de vint persones, en tres dies la majoria dels espanyols rebran aquest missatge.
L'hora per a aquesta esmena a la Constitució és ARA.

ÉS AIXÍ COM POTS ARREGLAR EL CONGRÉS DELS DIPUTATS.
Si estàs d'acord amb l'exposat, *reenvía. Si no, esborra-ho.
Si us plau, mantingues aquest missatge CIRCULANT


------------------------------------------------------------------

En tres días, la mayoría de las personas de este país tendrán este mensaje. Esta es una idea que realmente debe ser considerada y repasada para el Pueblo.



Ley de Reforma del Congreso de 2011 (enmienda de la Constitución de España)

1. El diputado será asalariado solamente durante su mandato. Y no tendrá jubilación proveniente solamente por el mandato.

2. El diputado contribuirá a la Seguridad Social. El actual fondo de jubilación del Congreso pasará al régimen vigente de la Seguridad Social inmediatamente. El diputado participará de los beneficios dentro del régimen de la Seguridad Social exactamente como todos los demás ciudadanos. El fondo de jubilación no puede ser usado para ninguna otra finalidad.

3. El diputado debe pagar su plan de jubilación, como todos los españoles.

4. El diputado dejará de votar su propio aumento de salario.

5. El diputado dejará su seguro actual de salud y participará del mismo sistema de salud que los demás ciudadanos españoles

6 El diputado debe igualmente cumplir las mismas leyes que el resto de los españoles (irpf, impuestos, seguridad social, etc.)

7. Servir en el Congreso es un honor, no una carrera. Los diputados deben cumplir sus mandatos (no más de 2 legislaturas), después irse a casa y buscar empleo.



Si cada persona pasa este mensaje a un mínimo de veinte personas, en tres días la mayoría de los españoles recibirán este mensaje.

La hora para esta enmienda a la Constitución es AHORA.

ES ASÍ COMO PUEDES ARREGLAR EL CONGRESO DE LOS DIPUTADOS.

Si estás de acuerdo con lo expuesto, reenvía. Si no, bórralo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada