diumenge, 25 de març del 2012

583-FORA ELS PIQUETS "INFORMATIUS


Ja seria hora que algun governant dels que patim, "agafés ei bou brau per tes banyes", no mirés cap a un altre cantó i eliminés d'una vegada i per totes, de la "llei de vaga" que tenim d'ençà que gaudim de la democràcia, L’actuació "legal", però nefasta i violenta d'aquests piquets que més que "d'informació* tots sabem sobradament que son de "intimidació". No cal que "informin" a ningú, tots ho sabem de sobres i no cal ni que ens ho recordin, perquè quan s'ha organitzat una vaga, ja que, fins i tot, els que no hi tenim res a veure també en patim les conseqüències, perquè de bretolades amb motiu de la vaga dels autobusos només cal llegir te premsa, escoltar les ràdios o veure tes TV d'aquests darrers dies, n'han fet de l'alçada d'un campanar que semblava recordar els temps de les camises brunes del partit nazi d'Alemanya que va permetre que Hitler arribés ai poder i tots sabem com va acabar la democràcia en aquell país. Això si, sempre ve després la frase lapidària "perdonin las molèsties", i, segurament que, "encantats", ho acceptaran tots aquells a quin han punxat els pneumàtics o han trencat els vidres o altres actes vandàlics o com l'altre vaga anterior dels camioners, amb aquell pobre camioner que, innocent com un nadó, dormia ai seu vehicle i que li van encendre amb ell a dins i el van fer mig a la "petarrelllada". Jo recordo les vagues d'abans del 1936 -quan de la C.N.T., -de tant trista memòria- i sindicat punter a Catalunya, en deiem. Casi Nunca Trabajamos- que eren dels treballadors contra l'empresa.
Ara, la "moda" és, dels treballadors contra TOTHOM. I no parlem de tes tallades de les carreteres.
L'article 28.2 de la Constitució espanyola diu exactament que "es reconeix als treballadors el dret a la vaga per la defensa dels seus interessos" però NO l'obligació, com pretenen els piquets "informatius". O sigui que els mateixos drets que tenen els vaguistes de NO treballar, la tenen els altres que SI que volen treballar. I això es la veritable democràcia, perquè els seus mètodes contundents de "pinxos", mal que els pesi, es pur feixisme. No vàrem lluitar contra la dictadura franquista -a on la vaga era considerada un delicte- per anar a raure a un altre sistema dictatorial, malgrat que s’ens vulgui justificar o vendre com d'esquerres o progressista, ja que per mi tan detestable o menyspreable era la dictadura de Franco com te "dictadura del proletariat" d'Stalin o actualment la de Fidel Castro a Cuba a on el dret d'opinió o de vaga, també era i és un delicte o sigui "els mateixos g....amb els mateixos collars". Jo sempre he practicat "El que no vulguis per tu, no ho vulguis per a ningú".

I perquè no em prenguin pel que no soc -com m'ha succeït més d'una vegada-, aclareixo que jo vaig ser un més, dels milers i milers de "babaus* que vàrem marxar al front -jo l'abril del 1937 als 17 anys- com a voluntaris i destinat a una brigada de guerrillers a on hi vaig fer tota la guerra, a defensar el "regim legalment constituït", cosa que no faria mai més per l’experiència que et dona l'edat i els desenganys polítics. Observeu que no he dit "de la República" per qué els que vàrem viure la mateixa del 1931 ai 1939 sabem que no tot, van ser flors i violes com ara ens volen vendre els "antimonàrquics". A mi ja ho he escrit moltes vegades tant se me’n "fot* la República com la Monarquia, perquè precisament no es aquest el problema primordial que tenim els espanyols....Si vingués la III República....els pensionistes cobraríem millors pensions ?, els ' treballadors cobrarien millors sous ?. Ho dubto. Tinc te seguretat que NO. Ei Rei, reina, però no governa i amb tots els meus respectes pel Rei.....ja diuen que, "val mes boig conegut que no pas savi per conèixer". A més a més, cada quatre anys ens estalvia les despeses d'unes altres eleccions. Només cal revisar la llista dels polítics actuals que "gaudim", com a probables Presidents de la "enyorada" República. De pena, ni un d'aprofitable O sigui que al qui hem de furgar les pessigollles es al govern de torn que és el que veritablement ha de resoldre els nostres problemes.

PERE PI CABANES - Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada