divendres, 16 de novembre del 2012

710-NO N'HI HA NI UN PAM DE NET !

“La planta de purins de Sant Marti Sescorts, no serà derruïda, segons sentencia ferma del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya, per què tot acabarà, sembla ser, amb una indemnització de uns 300.000 € per als propietaris  dels terrenys més propers a la planta....La Generalitat i l’Ajuntament de l’Esquirol han corregit,  els errors comesos,  quan es va atorgar la llicència.

I quins errors han corregit, per què la planta està allà mateix i les edificacions a la mateixa distancia de la planta, motiu de la querella, o s’ha fet allò de.......feta la llei.......feta la trampa!

I aquí s’acaba la historia?. Per què resulta que a la primera denuncia del propietari de l’Sporting Club, el senyor Joan Mas i Sadurní, al veure lo malament que pintava per l’ajuntament de l’Esquirol, l’alcalde Josep Antoni Roquer Dorca de Convergència i Unió va dimitir al preveure la pedregada que li anava a caure a sobre i finalment la Generalitat va firmar un conveni amb l’esmentat propietari en que es comprometien a comprar-li el seu terreny -per no dir subornar-lo-  per 1.727.910  euros, uns prop de tres cents milions de les antigues pessetes, si ell retirava la denuncia.  El curiós del cas es que l’escriptura pública de compra-venta, de la que en tinc fotocopia, es del 13 de febrer del 2003 i en canvi l’acord de la Generalitat per la que s’interessa per la compra d’aquests terrenys, del que també  disposo de fotocopia, es del 7 d’abril del 2004 o sigui..,,,,embolica que fa fort.  Aquests terrenys, que la majoria diuen que son quasi tot barrancs, es va donar l’excusa legal, que si hi implantaria un polígon industrial. Seria curiós saber quantes industries....després de més de 10 anys, si han instal·lat  -DONCS DE MOMENT, CAP NI UNA -  o sigui que el perjudici apart d’aquells milions si han d’afegir els 50 milions més que son els 300.000€  d’ara, per què aquests altres propietaris, segurament que al veure lo be que se’n havia sortit el primer denunciant, ells també en van cursar un altre i així els hi ha anat

Ara be, aquest perjudici total, al final que ho pagarà? Doncs com sempre, els soferts contribuents, per què els culpables de tot aquest sidral, tots i ni un en pagaran res, ni les conseqüències, ja que els primers son els de l’Ajuntament , després el Conseller de Medi Ambient  de la Generalitat  l’Espadaler, que també com a tal, va signar la conformitat de l’obertura de la planta.

Per molt menys que tot això, no se si recordeu que a Sant Pere de Torellò, fa anys, no solament va saltar tot l’Ajuntament de CiU en pes, si no que fins i tot, va tenir de dimitir el Conseller Cullell, un dels homes forts de CiU.  O hi ha dues vares de mesurar ? No cal que els advocats de l’administració facin veure que  estudien la resolució  com diuen van a fer, per veure si es dóna per acabat el cas....ja que tot està, previament,  pestanyeja’t !

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada