diumenge, 9 de desembre del 2012

723-CANVIS EN LA REVISTA DEL VALLÈS DE GRANOLLERS

El 07/12/12 20:50, "Pere Pi" <picabanes@gmail.com> escribió:
Benvolgut senyor Giménez:
                                        A través del darrer número que he rebut de la Revista del Vallés, me assabentat de que deixarà la direcció de la mateixa i el que em sap més de greu es que això sigui degut a una malaltia i li desitjaria de tot cor, que com més aviat millor, se'n guarís i el poguéssimn tornar a trobar, pilotant de nou la mateixa.

Ja sap que l'aprecia molt sincerament, en
PERE PI CABANES de Sant Hipòlit de Voltregà
------------------------------------------------------
Sent: Sunday, December 09, 2012 1:58 PM
To: Pere Pi
Subject: Re: RECORDANT VELLS TEMPS ...........

Pere,

 Le agradezco sus palabras, pero desgraciadamente no volveré a dirigir la Revista, porque la enfermedad que padezco no tiene marcha atrás. La explico en el Vallès que salió el pasado viernes, y lo explico con cierto detalle no por exhibicionismo, sino porque considero que después de treinta años al frente de la Revista los lectores fieles como Ud  merecen cumplida noticia.

Desde luego, yo soy responsable de lo que escribo, hay otros artículos que hablan de mí y que son frutos del cariño que agradezco ver escritos, pero que ni he pedido ni he buscado. Cuando reciba el Vallès del viernes lo entenderá.


Roberto

PD. No le pido perdón por no responderle en catalán, porque me horrorizan las faltas de ortografía y a mí no me gustan cometerlas, ni faltar el respeto a la lengua de mi esposa y de mis hijos. Por eso le escribo en la lengua que bien manejo. O como una vez escuché a un conseller: me pasa con el catalán lo que me pasa con mi mujer, la quiero !pero no se deja dominar la puñetera!


------------------------------------------------------

From: Pere Pi
Sent: Sunday, December 09, 2012 2:11 PM
Subject: Fw: RECORDANT VELLS TEMPS ...........

Marta:
         Això si que es ven trist, es que ja sàpigues previament, que aviat has de morir. Si ell te tota la raó, a la Revista del Vallès, tant es podia escriure en català com  en castellà i els seus articles sempre eren en castellà i ja ho deia, ell era català, per què va nèixer a Catalunya, però els seus pares eren de "provincies" i ja ho veus, al final encara explica un acudit, més aviat de caire, humorístic....Hostia i ara me'n assabento, veig que com tu, també  es diu "Gràcia", doncs ell sempre només es signava amb tot que Roberto Giménez 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada