dilluns, 31 de desembre del 2012

732-SENYOR MAS, VOSTÈ ES UN CÍNIC

I a més a més un mal educat. Cínic perquè, com s’ha atrevit en el seu missatge institucional de Nadal, assegurar que, situa el benestar social com a prioritat ?....seria curiós saber per  vostè, que entén per “benestar social”........se’n recorda qui va ser a Espanya el primer que va implantar el prepagament de un euro per recepta ?, aleshores els nostres impostos amb que se’ls rebenten vostès ?  en mantenir a “pan y cuchillo” als tres expresidents de la Generalitat ?  a conservar les ambaixades, que he demostrat un munt de vegades, que no serveixen per res ? i...... no acabaríem.

I després un mal educat, per què com va permetre que el dia del seu jurament, es tapés amb un  drap negre, el retrato institucional del Rei ?.

Jo no soc ni serè mai, ni franquista ni monàrquic i mal que li pesi, el Rei encara es el cap del Estat Espanyol i Catalunya, forma part d’Espanya i  crec que se li deu un respecte, per què sempre he pensat, modestament, que en aquest mon, per lo menys  un ha de ser agraït.

Ha pensat mai si el 23-F, quan el “Tejerazo”, ell no hagués estat el cap també de les forces armades espanyoles, a on serien actualment i des de aleshores, vostè i tota la parafernàlia que mantenim amb els nostres impostos ? , doncs a la clandestinitat...........per què a Espanya hauríem tornat a tenir un altre..........“Caudillito”

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada