dijous, 1 d’agost del 2013

871-I ARA PER QUÈ LA CULPA NOMÉS ES DEL “MANXAIRE” ?

Mas assegura que el cas Palau incumbia a l’ extresorer de CDC........i ves quina casualitat i un d’ells i afortunadament per ell, ja ha mort. El president va descarregar la hipotètica responsabilitat  en els dos extresorers  del partit, en Daniel Osàcar i en Carles Torrent qepd...o sigui exactament igual com en Rajoy, amb el extresorer del PP en Lluis Bárcenas.

Aleshores si el expresident Pujol i en Mas quan era Conseller en cap i en Rajoy, no varen poder ni controlar als tresorers dels seus partits i del que n’eren i en son capitosts..... sabeu que vol demostrar ? que tots tres son uns inútils totals, per què si no van ser capaços de controlar amb un home sol, com volen poder controlar als membres dels seus governs i dirigir una nació, si tothom i com s’ha demostrat, els hi han plantat la llufa ?.

Ja ho deia el meu avi, que va morir el 1923...........”que el que es dedica a la política, es per què no serveix per res més” i també ho va dir el Caudillo a Mola........”Un político es un hombre que trata de medrar en la vida pública porque ha sido incapaz de hacerlo en la vida privada.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada