divendres, 2 d’agost del 2013

872-EL CURULL DELS DESPROPÒSITS

Com es possible avui dia que amb la crisis existent, les retallades a tota pastilla i  les restriccions a tort i a dret, que CATALUNYA BANC, una Caixa que es podia considerar que estava pràcticament fallida i els milions de euros que el Govern Central ha tingut de invertir-hi per “netejar-la” una miqueta, per si troba algun babau que la volgués adquirir, que al seu president en Josep Carlos Pla, se li paga un sou de 25.000 euros mensuals, la quantitat màxima que permet la llei per a presidents de les antigues caixes d’estalvi nacionalitzades per l’Estat.
Qui poden ser els polítics tant impresentables que van aprovar aquesta nefasta llei ? per què a més a més,  al cessament de l’expresident Adolf Todó va percebre 114.800 euros i l’exconseller delegat, Jaume Masana 117.000 i que també eren els màxims legals, o sigui que un excel·lent premi a la seva ineficàcia o inoperància.

Voleu dir que no vivim al país dels despropòsits  i que només estem governats,  per una trepa de delinqüents, quan molts parats no poden ni percebre els 400 euros oficials d’ajuda ? 

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat al setmanari Revista MÉS de Vic, el 27/08/2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada