dimecres, 4 de setembre del 2013

889-PENSIONISTES,“CONGRATULATIONS” ! ,EL GOVERN DEL PP ENS AUGMENTARÀ UN 0,25%

No se pas que en farem de tants calés i més amb aquest augment tant i tant exorbitant......segur que compensarem i de sobres, el 10% que ara i des de que ens governen els del PP, em de pagar per els medicaments, també el augment que em sofert del IRPF i sobretot, que ara el Pacte de Toledo se’l han passat per el replà de l’escala, a on s‘ens augmentaven cada any les pensions, d’acord amb el IPC.

Peperos, us haveu  cobert de glòria........i pensar que els pensionistes, que diuen que som més de 8 milions, podrien tombar aquest govern de ineptes del que “gaudim”..........però esta ven vist que som......... mesells.

Cal tenir en compte, a més, que, al pagar el IRPF, aquest salta generalment de punt en punt (a vegades dos). Vol dir que aquell pensionista “agraciat” amb el premi del 0,25%, al que li salti el punt d’Hisenda (1%), en realitat cobrarà un 0,75% menys que el que cobrava, abans del suculent augment.

Vegem un exemple per a un pensionista que guanyi 1.000 € bruts mensuals. Després d’aplicar-li el 0,25% d’increment, quedaríen en 1.002,50 € bruts. Però al restar-li un 1% d’impostos, el net a cobrar mensualment sería de 992,48 €. I amb això diuen que “los pensionistas mantendrían su poder adquisitivo”. Seràn hipòcrites?

Fantàstics economistes aquests del PP ! “Todo para el pueblo...pero sin el pueblo”, frase extesa des de finals del segle XVIII, com a lema del “despotisme il·lustrat”, que és el sistèma en el que el PP sembla sentir-se més còmode. I després es queixen de que, el qui pot, s’endugui els seus diners fora del país ! Quan un Estat és lladre, se li pot aplicar aquella dita: “el que roba a un ladrón, tiene cien años de perdón”.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada