dijous, 5 de setembre del 2013

892-LES EXCUSES DE “MAL PAGADOR” DEL SENYOR MAS



Abans d’entrar en materia del tema que anava a desenvolupar, em permetreu de donar-vos a conèixer una noticia que m’acaba d’arribar ara mateix i que demostra el farisseisme que encara hi ha entre el catalanisme de via estreta.

Sabeu on han fabricat els jerseis de color groc, que es l’uniforme oficial i reglamentari per els participants a la “cordada” del dia 11 ?, doncs al Marroc. Es que a Catalunya no hi han prou fàbricas de gènere de punt i que es foten de sentiment i que perfectament ho podien haver fet elles ?. I després, demostrant que la pela, sempre es la pela.......sabeu quant val un jersei similar en una botiga i fabricats a Bangladesh ?, doncs 6 euros.....i quant fan pagar els que suministra oficialment la Comisiò Organitzadora del esdeveniment ? doncs 12 euros........sobren els comentaris, no us sembla ?.

I ara per el que anava, aquest matí he escoltat la entrevista que la Mónica Terribas a Catalunya Radio ha fet al senyor Mas.......i com sempre........ tota la culpa es de Madrid........i com que no hi han calès, el primer va ser, fer-ho pagar als que no es poden defensar, i els han fotut ja dos anys seguits les pagas extres als mestres, infermeres, metges, bombers, policia, etc. en fi, tots els que les seves nómines depenen de la Generalitat i apart de totes les retallades que tots els catalans també “gaudim”, des de que ens manen CiU i sobretot, ERC.

I ells no han pensat mai en rebaixar-se, però de debó, els suculents sous que ells mateixos es varen assigar, veieu, per això si que valdria la pena organitzar un referèndum entre els catalans, com fan altres nacions en casos similars, començant per ell, els seus Consellers, la Presidenta del Parlament i tota la trepa de diputats que tenim i que realment no serveixen pas per gran cosa, només a esperar que de tant en tant els convoquin al Parlament per votar i només han d’esperar que el seu portaveu amb el dit, els hi senyali el que han de votar, Si, No, o Abstenir-se, quan jo fa anys que els hi vaig donar la sol·luciò.....que es reuneixin en un petit despatxet els 6 o 7 portaveus dels partits polítics amb representaciò parlamentaria i cadasqú que voti per els vots que va obtenir i ens estalviariem tot aquest “paripè” del espectacle lamentable en que veiem que, un llegeix el diari, l’altre parla per el mòbil, l’altre fa una becaina i un altre que fins i tot fa burilles. Us imagineu els mils de milions que ens estalviariem ?

I després anul·lar i de una punyetera vegada les ambaixades “simbòliques” que tenim repartides per tot el mon....i “part del estranger” i que ens costen un ull de la cara i que jo ho he demostrat i per experiència propia,  que cap, no serveix per res.

I després les pensions vitalicies que cobren els nostres expresidents..... i que han fet ells per mereixer el que ells mateix es van autoconcedir ? es que quan ens governaven no varen cobrar molt i més i ara cadasqú amb el seu despatx, en Pujol amb un de més de 400 m2 i que segur que s’hi deu perdre..... i amb dúes secretàries, despeses d’oficina pagades, cotxe oficial, xofer, escolta, etc, ect.......i si realment, cosa que dubto, necesiten un despatx, doncs que el tinguin a la seu dels seus partits, per què els contribuents hem de pagar aquestes disbauxes?.......i el que faltava pel duro.......que el senyor Montilla se n’hauria de donar vergonya que, a més de percebre la pensiò vitalicia d’expresident, actualment, encara cobra a més a més, el sou de senador.

I plego per què tot això fa anys que em subleva,  tant desvergonyiment per part de la nostre classe política, que sempre només han anat per defensar lo seu.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada