dissabte, 16 de novembre del 2013

928-PERÒ AQUEST EN JUNQUERAS, QUI ES PENSA QUE ÉS ?


Malgrat que el sindicat UGT ja li han cantat les quaranta dient que ells, els sindicats, son el únics que legalment poden organitzar vagues.

L’altre dia surt l’inefable senyor Montoro i assegura, però només de cara a la galería, de que “Catalunya serà el motor per treure Espanya de la actual crisis econòmica”.

Habló el buey y dijo......... muuuuuuuuuu.

Es veu que ho va escoltar o llegir en Junqueras, líder de ERC i sense ni pensarse-ho gens va dir........ara es la meva........ i va amenaçar desde Brussel·les amb en Rajoy i aixó si, malgrat que la conferència la va pronunciar tota amb català, aquesta “amenaça” la va pronunciar en castellà, de que te “instruments de pressió” suficients, per paralitzar tota una setmana l’economía catalana i provocar una situaciò crítica al Estat,  demostrant que varen posar dos milions de persones a la carretera i pensant, il·lús d’ell, que podia tornar a organitzar una segona edició de la “Via Catalana”, que al final tots ja sabem de que no ha servit per res e ignorant com a  “tot bon polític”, que aquell dia era un de festiu i ara es tractaria  de tota una setmana feinera, que de cap manera pot ser igual la mateixa reacció que varen tenir, de ia que tindrien novament, els convocats i que ha causat perplexitat i sorpresa, tant al Govern, com a les patronals, com als Sindicats .

Però es pot arribar a ser tat irresponsable, que amb els milions que hi han avui dia de aturats a tot Espanya per manca de feina, que encara es creu que pot convocar una vaga general a Catalunya, de la que he dit sempre....... que hi tenim els polítics que ens mereixem.....que aquest només fa aquesta “rèplica-amenaça a tant sols una negativa del Govern espanyol a autoritzar la consulta” i que tots ja sabem i de bell antuvi, quina serà la contestaciò irrevocable  d’en Rajoy, que no es cansa pas mai ja de anticipar-ho.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada