dimecres, 20 de novembre del 2013

936-EL CATSALUT NO PAGARÀ AQUEST MES A LES FARMÀCIES

I això que encara els hi deuen les factures del novembre i desembre del 2012 i del maig del 2013. I això si, la Generalitat  mai paga interèsos de demora, faltaria més.
HI a vostè senyor Mas, no li ha caigut la cara de vergonya per haver pres aquesta mesura per vostés tant cómode ? i ara no ens vengui la burra de que la culpa es de Madrid, per què segurament que tant per vostè, com per els seus consellers, com pels seus assessors, com per les comandes a la empresa del seu cunyat, com per tots els diputats del Parlament de Catalunya, un estament que nos serveix tampoc per res, segur que a final de mes mai els hi fallat la nómina i tots vostès que segons diuen, però només de “boquilla”, que estant en política per servir al poble, també es podrien  estar 3 o 4 mesos sense cobrar, tal com ho han hagut de acceptar les farmàcies.
No pensa que si les farmàcies, ofegades i de fa temps, econòmicament, no cobren, elles no s’els fabriqen els medicaments, si no que els han d’adquirir als Laboratoris i si aquests no els hi paguen les comandes, aleshores  poden no servir  a les farmàcies, com moltes ja en tenen por, i amb que ens trobarem els jubilats, com es el meu cas, pagar-les per el nostre compte, malgrat ja haber-les pagades i a la bestreta ?.
Miri senyor Mas, l’any 1940 s’ens va obligar als treballadors, a donar-nos d’alta al “Seguro Obligatorio  de Enfermedad” i que mitjançant la cuota que ens  va senyalar el mateix el Govern i que cada any ens va ser augmentada, es comprometia a facilitarnos vitaliciament, els serveis sanitaris complerts, completament gratis. Jo vaig cotitzar del any 1940 fins el 1985 que em vaig jubilar al complir els 65 anys o sigui 45 anys i que fins ara que ja me fet “una mica gran”, no els havia costat ni cinc cèntims a la SS i el règim franquista i mal que ens pesi, sempre  va complir el que ens varen prometre.
Arriba la tant desitjada democràcia i ja arriben les primeres retalladades, començant per el robo més gran del segle, de tornar a fer pagar als pensionistes, l’impost del IRPF, quan segons en Franco, ja l’haviem pagat inicialment quan les nostres cuotes ja procedien de uns diners que ja havien tributat per aquest concepte i que mai cap govern, sigui del color que sigui, se’n ha preocupat d’esmenar aquest lladronici i desde aleshores, també  el munt de medecines que abans hi entraven totes  i ara son moltes que no i que les em de pagar de la nostre minsa pensió i ara a més a més, el 10 % que actualment s’ha tret del barret el Rajoy.
Vol dir que abans, no seria qüestiò de estudiar, els mils de milions d’euros que la Generalitat esmerça tant alegrament amb coses superflues i comencem, per el seu sou. A Sant de que el del president de la Generalitat ha de ser i es molt més elevat que el del president de la naciò ? I les subvencions millonaries als mitjans de comunicaciò, com per exemple La Vanguardia i Cª, només per el sol fet de ser en català, o be TV3 que es un pou sense fons.  I les ambaixades, que jo sempre he pogut demostrar que nos serveixen tampoc per res i després tot aquest munt de diputats, que cobren cada mes i que la seva sola missiò, es assistir a un Ple i només a esperar a veure el dit que aixequi el seu portaveu i votar i encara algunes vegades  s’equivoquen. Per què no es reuneixen en un despatxet els portaveus de cada partit i d’acord amb els vots que han obtingut a les elecions, no voten ja ells sols i ens estalviem el trist espectacle de veure com tots els diputats, segueixen “la Voz de su Amo”.
Us imagineu els mils de milions d’euros que nomes amb aquestes quatre “tonteries” ens estalviariem ?                 
PERE PI CABANES – Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada