dissabte, 30 de novembre del 2013

963-UN JA NO CREU EN RES NI EN NINGÚ

Primer, començant per tots els partits polítics que ens han governat, que TOTS, estant emmerdats fins el coll, per casos de CORRUPCIÒ i com que encara no estant prou afartats resulta que entre 2009-2011, dels meus impostos, han rebut més de 800 milions en  subvencions.

I en canvi després, no hi han diners per poder pagar a les farmàcies o als hospitals concertats. Hi a sant de que, jo haig de ajudar a pagar les disbauxes dels partits polítics, doncs els que amb les quotes dels seus militants  no puguin subsistir, doncs que pleguin de una punyetera vegada, per què, per el que serveixen ?.

Jo no he estat, ni ho serè mai de franquista, però sabeu que va dir en Franco al General Mola, segons el llibre de Josè Luis de Vilallonga,  “EL SABLE DEL CAUDILLO” , peu de foto, Pàgina 22 ?........

Un político es un hombre que trata de medrar en la vida pública porque ha sido incapaz de hacerlo en la privada”.

Hi això ho ha confirmat fa molts pocs dies en Duran Lleida, que va declarar que amb el sou de mestre, no es veia pas en cor de poder viure..........i jo hi afegeixo.........i més acostumat als sucósos sous que fins ara ha percebut mercès a la política.

I ara toca a la justícia: Una jutgessa de Madrid, Esperanza Collazos, dicta l’arxivament  del cas de l’esborrament dels ordinadors de Bárcenas.

Voleu dir que qualsevol persona i només amb un petit sentit comú no ha pensat i tal com jo, que si en aquells ordinadors no hi haguessin hagut proves irrefutables en contra del PP les haurien esborrat, quan amb això sol ja podien desembarassar-se  de qualsevol dubte sobre el que tots pensem, que tot el que assegura el Bárcenas,  i en aquest cas concret. va a missa ?

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada