dissabte, 8 de març del 2014

1066-EL “QUICO” HOMS HA ANAT A FER ELS NINOTS A SEVILLA

En un ambient respectuós però gèlid, va exposar ahir a Sevilla a un grup reduït  de polítics i empresaris andalusos les raons per les quals el Govern de la Generalitat defensa el dret a decidir  de Catalunya.

Això si, l’esmorzar informatiu va ser organitzat  a l’hotel Alfonso XIII, el més luxós de la capital, però no va concitar massa interès entre els representants socials d’Andalusia, i pesaven més les absències i les presències  a les taules disposades per l’ocasió, el que vol dir que el sobrant del esmorzar, se’l devien tenir de menjar els cambrers ? .

Però a quina ment pensant se li ha pogut ocórrer de organitzar aquests actes que el Quico Homs ha de fer per tota Espanya ?......a qui es pensa que ha de convèncer ? si tant sols que ho fes amb en Rajoy i en Rubalcaba en tindríem prou, vaja manera de llençar els encara pocs diners que disposa  la Hisenda de la Generalitat, per què ningú es recorda dels milions de pessetes que aleshores ja es varen llençar, quan això mateix es va voler organitzar durant el Virreinat de Jordi Pujol I, que governava a Catalunya i que ja va ser un fracàs total i la única cosa que es va arribar a aconseguir, va ser  que “l’ambaixador” aleshores al Marroc l’Àngel Colom, ensenyes a la canalla marroquí a cantar  “Els Segadors”.

Ah! el Quico, va negar que el govern Mas hagi obert cap més ambaixada.......per què la que ha obert recentment a Sao Paulo, ara ja no se’n diu ambaixada.......ve a ser com aquell que va dir..........ara que ja havia aprés a dir penícula, ara en diuen flin.

PERE PI CABANES
San Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada