dimarts, 6 de gener del 2015

1483-ORIOL PUJOL, VA COBRAR PER CONTACTAR EMPRESARIS AMB EN MAS?

Doncs com a imputat i per aquest motiu, la jutgessa  Silvia López  Mejía titular del Jutjat nº 9  de Barcelona que porta el cas, l’ha citat a declarar el proper dia 12,  per aclarir si ell va acceptar suborns de les empreses Sharp, Yamaja i Sony al utilitzar el seu accés al president de la Generalitat, doncs aquestes empreses volien agilitzar els tràmits per tal de obtenir l’autoritzaciò oficial per poder despendre’s de les mateixes que radicaven a Catalunya.

Per aquest motiu sembla però de que ara en Mas, tambe hauria d’aclarir i de donar explicacions sobre la seva implicació en el cas.

La jutgessa l’investiga de “cohecho” i falsetat  documental, al igual que a la seva dona Anna Vidal i al empresari i amic dels dos, Sergi Alsina, per haver ordit, “suposadament”, una trama per tal de cobrar comissions, a canvi de impulsar decisions administratives a favor de interessos privats.

Sembla de que aquestes tres empreses, varen pagar quasi 7 milions d’euros  al empresari amic de Oriol Pujol a canvi de la seva mediació  i després aquest lliurava  factures a favor de la dona del ex secretari general de CiU, per treballs ficticis que ella juitificava amb fotocòpides irrelevants, mitjançant que ella hauria cobrat  prop de 700.000 euros  a través de una empresa pantalla, per diferents negocis realitzatzs amb l’empresari investigat.

La operativa descrita per la jutgessa  instructora, no solament il·lustra la mecànica de les “mordidas” del 3% instaurades durant el pujolisme,  sinó que fins i tot revela l’ànim lucratiu  dels qui fins ara s’havien presentat com els portadors exclusius  de la bandera del poble català.

El cas d’aquestes tres empreses, es realment vergonyos i  més per part dels que sempre s’havien presentat i començant per el seu pare,  de que tot ho feien només que per Catalunya, doncs es tractacva  de faclitar la sortida del país de grans empreses i que aleshores i per aquest motiu,  engrossien encara  més, la xifra t’aturats.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada