dilluns, 26 de gener del 2015

1526-ARTUR MAS I ORIOL PUJOL, S’ENTENIEN DES DEL PRIMER DIA?

Per què en Mas, és el que va anomenar  com a segon de Convergència amb  l’Oriol Pujol i com a just agraïment de que el seu pare, també l’havia anomenat amb  ell com el seu successor.

Doncs segons el sumari per les ITV, el president Mas es va implicar en les dislocacions a petició de l’ex diputat.

I en canvi tant els diputats de  CiU com  els de ERC i ja per quarta vegada, fan mans i mànegues, però es posen en evidència, per tal de evitar de que en Mas hagi de declarar al Parlament davant de la Comissió contra la corrupció.

Sergi Alsina, diu que informava  de les negociacions a Oriol i aquest s’aprofitava de que tenia fil directe amb en Mas, que a petició del fill de Jordi Pujol, desencallava  algunes de les operacions, com per exemple  la compra de la fàbrica de Sharp -que intentava plegar- per part de  Cirsa, com  quan Sony i Yamaha també varen decidir tancar, per la quan cosa molts catalans varen quedar a l’atur i en canvi i de retruc i per les seves a “assessories innecessàries”, segons el jutge,  la dona de l’Oriol, la Anna Vidal, que també està imputada, va cobrar 500.000 euros pagats per Alsina..

I després en Mas i el fill de l’ex Molt Honorable,  encara presumeixen de “patriotes”. És clar que ténen pressa per anar cap a la independència...a veure si així se n’escapen de tantes imputacions i persecucions de la justícia “del país veí”! Llavors controlaràn totes les institucions, i butlla per a tothom del clan!

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de,Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada