dijous, 8 de gener del 2015

1489-A L‘EX REI JOAN CARLES I, JA SE LI COMENÇA A VEURE EL LLAUTÓ

I tot el bon concepte que jo en algun temps havia tingut d’ell, sobretot amb la seva actuació la nit del 23-F, se’m en ha anat a Can Pistracs.

 Diuen que la cabra al monte tira i ell ho confirma del tot, ja que demostra fefaentment de que  ha heretar tot  lo dolent i ja clàsic dels Borbons, essencialment de buscar i trobar sempre al final, dones fora dels seus matrimonis.

Es veu de que no en va tenir prou amb l’aventura malastrugada de la cacera d’elefants amb la Corina, que fa pocs dies que tot solet o sigui sense la seva dona, cosa que de un temps ençà ja es habitual amb ell,  se’n va anar als EE UU i el van pescar en un restaurant de “alto postin”, a on diuen que hi acostumen anar les estrelles del cinema, segurament que hi devia anar a tirar l’ham.

I en canvi  en el Palau Real de Madrid, comencen ja a comptar els dies que ja han transcorreguts, des de que ja fa més de un mes que es varen acabar els treballs pagats per Patrimoni, d’adaptaciò i reforma com varen ser pintar, entelar i dotar dels mitjans tecnològics suficients al nou emplaçament del despatx per el Rei Emérito, en algunes de les dependències  del Quarto Militar,  per destinar-lo al  Ex Rei Joan Carles I i ell en canvi, ni s’ha dignat  acostar-si a visitar-lo.

Quina manera tant bèstia i més en temps de crisis, de malgastar els diners dels nostres impostos. És clar que aquí a Catalunya ens passa el mateix amb els ex presidents, que no es resignen a jubil·lar-se i es busquen despatxos épatants en els llocs més cèntrics i cars on els puguin trobar. I a nosaltres, els d’a peu, ni es dignen preguntar-nos si volem pagar-los o no. Nosaltres, a pagar i a callar, com sempre ha passat en aquest país, ja n’hi diguin Espanya o Catalunya.

PERE PÌ CABANES
Sant Hipólit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat al diari ARA de Barcelona el 12/01/2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada