diumenge, 20 de març del 2011

La Fundació Francisco Franco se'n va de calçotada


Membres de la Fundació Francisco Franco, aproximadament una cinquantena de persones, van celebrar una calçotada aquest cap de setmana en un restaurant d'Alcovera, a les comarques de Tarragona. La trobava ha despertat el rebuig d'alguns veïns del poble.

Una cinquantena de persones membres de la Fundació Francisco Franco es van reunir el passat dissabte per celebrar una calçotada tradicional en terres tarragonines, concretament al municipi d’Alcover.

En el restaurant, la trobada va coincidir amb un grup del Casal Popular La Bretxa d’Alcover, que van protestar amb crits contra el feixisme. Segons recull delCamp.cat, a la trobada de la Fundació Franscisco Franco hi va assistir, entre d’altres, Agustín Castejón, que va ser el darrer governador civil de Tarragona durant la dictadura franquista.

L’acte també va comptar d’una missa en llatí de la cantada de l’himne feixista “Cara al Sol”. Segons el mitjà, Jordo Cartañá, membre de l’organització va afirmar que no volen “fer un grup polític, el nostre objectiu és reorganitzar-nos i defensar el llegat del règim de Francisco Franco, lluitar contra les mentides i les falsedats d’allò que ens volen fer creure i lluitar conta l’actual llei de memòria històrica, que canvia els fets".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada